Eerste trailer nieuw seizoen ‘Rick and Morty’ is er en wij kunnen niet wachten op de release

Eerste trailer nieuw seizoen ‘Rick and Morty’ is er en wij kunnen niet wachten op de release

Een nieuw seizoen van ‘Rick and Morty’ met maar liefst 70 afleveringen komt eraan. De release datum is voorlopig nog niet bekend, maar de makers hebben nu een teaser trailer van het vierde seizoen gelost. En die is weer geschift!

Dat er een vierde seizoen van Rick and Morty komt, wisten we al. Er werden namelijk 70 nieuwe afleveringen van de reeks besteld. Maar nu is er een nieuwe teaser trailer van de zotste cartoonserie ooit. We zien Rick, Morty, Summer en Beth als animehelden verschijnen en ’t is weer hilarisch. Wel hebben we nog geen flauw idee waar het vierde seizoen over zal gaan omdat deze trailer zo random en kort is.

(Seizoen 4 van Rick and Morty
komt wellicht pas uit in 2019.)

Beth en Summer

We zien ook Beth en Summer in animemodus, net als de ‘Cromulons’ van Get Scwhifty en de onsterfelijke Squanchy, die er nu uitziet als een vervaarlijk katwezen met klauwen van jewelste.

(Met Pickle Rick haalden Rick and Morty hun eerste Emmy binnen.)

Hernieuwing

Seizoen drie dateert ondertussen van vorig jaar. Er waren wat twijfels rond de toekomst van Rick and Morty. Ondanks het enorme succes van de serie liet een officiële hernieuwing op zich wachten. Om het nog wat erger te maken, waren bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland verwikkeld in zware contractbesprekingen met Adult Swim-eigenaars Turner Broadcasting.

(Check hier hoe Rick and Morty de Emmy’s van 2018 presenteerden.)

Even leek het er zelfs op dat er helemaal geen vierde seizoen meer zou komen. Maar fans kunnen nu echt wel op hun twee oren slapen: er komt zeker een vervolg op de fantastische finale van seizoen drie. En zelfs nog veel meer.

(Meer over waarom we zo lang moesten wachten op de verlenging van Rick and Morty lees je hier.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen