Eindelijk! Instagram laat je typefouten aanpassen

Als je na het posten van een foto op Instagram een typefout opmerkte in je bijschrift, dan moest je tot gisteren helemaal opnieuw beginnen. Maar vanaf nu is het – eindelijk! – anders: je kan je bijschriften achteraf nog aanpassen. Hoera!

We weten allemaal hoe frustrerend het was: als je na het posten van je foto een fout opmerkte, kon je helemaal opnieuw beginnen, of je moest je correcties toevoegen als commentaar. “Dat was een van de meest voorkomende opmerkingen die we kregen, dus zijn we opgewonden om jullie vandaag eindelijk een edit-knop te geven”, klonk het gisteren in een blogpost van Instagram. Ein-de-lijk.

Om je caption aan te passen, moet je gewoon op de menuknop onder je post op ‘edit’ klikken. Net als bij Facebook zal dan wel aangegeven worden dat je caption ‘bewerkt’ is. Helaas is het systeem wel nog niet doorgetrokken naar de reacties: als je daar een fout maakt, moet je de commentaar wel helemaal verwijderen. 

Je kan sinds gisteren trouwens ook de locatie van je foto achteraf aanpassen. En ook het ‘Explore’-menu is uitgebreid: het is nu nog gemakkelijker om nieuwe accounts te vinden om te volgen. 

Bron: Mashable
Meer
Lees meer...