‘Emily in Paris’: Netflix lost eerste vijf minuten van het tweede deel van seizoen 4

Op donderdag 12 september verschijnt het tweede deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. We kregen voor dat nieuwe deel al een trailer en enkele foto’s te zien, maar nu heeft Netflix ook de eerste vijf minuten van de nieuwe afleveringen gelost. Die nemen ons mee naar de kerstperiode.

Vorige maand verscheen het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix en binnenkort kunnen we eindelijk de volgende vijf afleveringen van de reeks bekijken. Daarin reist Emily naar Rome, waar ze – jawel – een nieuwe love interest zal tegenkomen.

Emily in Paris seizoen 4 deel 2

In het tweede deel van het vierde seizoen van Emily in Paris zullen we vooral Emily in Rome te zien krijgen. Nadat Emily (Lily Collins) voor Gabriel (Lucas Bravo) koos, lijken er nu toch weer twijfels de kop op te steken. Net op dat moment vraagt Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) of Emily naar Rome wil reizen om te proberen om een deal binnen te halen. Uiteindelijk stemt Emily hiermee in en daarbij lijkt de vonk over te springen met de knappe Italiaan Marcello (Eugenio Franceschini).

Maar in de eerste vijf minuten is Emily nog steeds gelukkig samen met Gabriel. Het is ondertussen de kerstperiode en Emily zal daarvoor terugreizen naar haar familie in Chicago. Ze doet dat in haar eentje, want Gabriel kan zijn restaurant niet zo lang achterlaten. Ook Mindy (Ashley Park) zal de kerstperiode alleen doorbrengen, want zij besloot om niet mee te reizen naar St. Barts met Nico en zijn familie.

De vijf nieuwe afleveringen verschijnen op donderdag 12 september op Netflix.

Bekijk hier de eerste vijf minuten van het tweede deel van Emily in Paris seizoen 4.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van het vierde seizoen:

Emily in Paris seizoen 4 deel 2 verschijnt op donderdag 12 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...