Eminem is boos omdat ‘The Punisher’ van Netflix verdwijnt

Eminem is boos omdat ‘The Punisher’ van Netflix verdwijnt

De Marvel-series rondom The Defenders behoren tot de populairste reeksen op Netflix. Vooral ‘Daredevil’ en ‘The Punisher’ worden immens veel gestreamd. Eminem is dan ook razend dat de reeksen van de streaming-dienst verdwijnen.

Daredevil, The Punisher en alle Marvel-content gaat van Netflix verdwijnen. Zo gaat Marvel een eigen streaming-dienst oprichten. Netflix is nu van plan om in eigen Netflix Originals te investeren. De concurrentie populairder maken is volgens hen geen goed plan.

Toch zijn trouwe kijkers woest, onder wie ook de rapgod Eminem. Hij staat erom bekend een grote fan te zijn van comics en superhelden. Vooral The Punisher was zijn favoriet.

(Lees hier of Eminem en Nicki Minaj een koppel zijn.)

“You are blowing it”

Eminem is trouwens niet enkel fan, hij was in 2009 zelf een personage in de comics. Hij laat er op Twitter dan ook geen gras over groeien.

“Beste Netflix”, schrijft hij. “Over het schrappen van The Punisher: jullie zijn heel slecht bezig. Vriendelijke groeten, Marshall.”

Eerder deze week raakte ook bekend dat de Marvel-reeks Jessica Jones van Netflix verdwijnt. We mogen ons eind dit jaar nog aan een derde seizoen verwachten, maar daarna gaat de stekker eruit.

(Zo maakte Eminem rapper Machine Gun Kelly met grond gelijk nadat die opmerkingen over z’n dochter gemaakt had.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen