Fashionista’s opgelet! Je kan nu in ons land ook Louboutins en Versaces huren voor één dag 

Fashionista’s opgelet! Je kan nu in ons land ook Louboutins en Versaces huren voor één dag 

Daar staan ze dan, mooie Louboutins die je zo graag zou willen aantrekken. Maar dat prijskaartje doet toch wel pijn in het hart. Verhuurbedrijf ‘Upgrade’ is een ideale manier om toch een keertje te kunnen pronken met mooie én propere schoenen, zonder er te veel geld aan uit te geven. Een schoen met wat schade aan, kom je niet tegen in het assortiment: de zaakvoerster heeft daar een oplossing voor. 

Elke vrouw bezwijkt lichtjes bij het zien van Louboutins, maar we willen er niet allemaal zoveel geld aan uitgeven. In België kunnen fashionista’s met een kleine portefeuille even juichen dankzij Upgrade. Het verhuurbedrijf zorgt ervoor dat je handtassen en schoenen van hoge kwaliteit kan huren voor een lage prijs. Je kan kiezen om één dag of een heel weekend te pronken met topmerken zoals Louboutins, Versace en Karl Lagerfeld.

Esther De Soete is het brein achter Upgrade en is ook zaakvoerster van het verhuurbedrijf. “Samen met mijn man”, voegt ze eraan toe. “Als je Louboutins wil kopen, moet je toch even polsen bij je man of dat wel oké is”, vertelt Esther al lachend aan newsmonkey. Esther heeft altijd al een voorliefde gehad voor luxueuze schoenen en tassen. Maar het volledige idee viel samen terwijl ze keek naar Sex and the City. “De assistente droeg luxueuze kleren die ze ook huurde. Ik wou gewoon hetzelfde doen”, zegt de zaakvoerster.

’t Is proper, nieuw én goedkoop!

Als je denkt dat slijtage en hygiëne een probleem is, dan heb je het mis. “Wij gaan niet lichtjes over hygiëne.” Esther zorgt zelf voor het onderhoud en ontsmet alles heel erg goed. Ze werkt zelfs met desinfecterende lampen om alle schoenen en handtassen kraaknet te houden.

Het is de bedoeling dat klanten naar buiten lopen op nieuwe schoenen. Esther vertelt ons dat het assortiment snel wordt vernieuwd. “Nieuwe schoenen die twintig keer worden verhuurd, verslijten ook aan de zolen. Wij zorgen voor nieuwe.”

Bij Upgrade kan je dus rekenen op mooie en propere handtassen en schoenen. De prijzen variëren, maar je kan al een fancy handtas huren voor 15 euro per dag of 20 euro voor een heel weekend.

Je moet uiteraard een waarborg van 100 euro betalen in geval je een tas of schoen beschadigt. Gebeurt er niets met het verhuurde item, dan krijg je gewoon je geld terug. Heb je toch iets beschadigd? Dan krijg je het factuurtje voor de herstelling opgestuurd. Daar wordt dan wel de 100 euro van je waarborg voor afgetrokken.

Klinkt eerlijk, als je het ons vraagt. Je kan tenslotte rondlopen met Louboutins en een tas van Versace hé!

Upgrade

Gesponsorde artikelen