‘FBoy Island’ belooft onthullende zesde aflevering

Morgen, op donderdag 5 september, verschijnt de zesde aflevering van FBoy Island op Streamz. Daarin staan er ons heel wat verrassingen te wachten, want alle mannen zullen onthullen of ze een FBoy of een Nice Guy zijn. De teaser voor de aflevering belooft alvast veel emoties.

We zijn deze week al toe aan aflevering zes van de acht van FBoy Island en vanaf deze aflevering zal iedereen open kaart spelen. De mannen moeten namelijk bekennen of ze een FBoy of een Nice Guy zijn en dat zorgt duidelijk voor veel emoties bij Irene, Kelly en Ella.

FBoy of Nice Guy?

De vraag die iedereen in FBoy Island bezighoudt is natuurlijk wie is er een FBoy en wie is er een Nice Guy? Op die vraag zullen we morgen een antwoord krijgen, want in de zesde aflevering van FBoy Island moeten de mannen kleur bekennen.

In de teaser voor de nieuwe aflevering krijgen we te zien hoe presentator Jani Kazaltzis laat weten dat er een twist is. Het is namelijk gedaan met de geheimzinnigheid en de mannen moeten bekennen of ze een FBoy of een Nice Guy zijn. Ondertussen hebben de vrouwen hun favoriete mannen duidelijk al gevonden en hopen ze dus dat ze voor de charmes van een Nice Guy gevallen zijn. Maar aan hun reacties in de teaser te zien, zal dat niet bij iedereen het geval zijn.

Een ding is duidelijk: na de aflevering van morgen wordt alles anders. Want hoe gaan de vrouwen reageren als ze weten dat ze verliefd zijn geworden op een FBoy en gaan de mannen veranderen wanneer de waarheid bekend is?

Bekijk hier de teaser voor de zesde aflevering van FBoy Island:

Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van FBoy Island op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...