Finalisten ‘Belgium’s Next Top Model’ zijn bekend: Zo kan jij mee bepalen wie wint!

Vanaf vandaag kan je op Streamz kijken naar de voorlaatste aflevering van Belgium’s Next Top Model. Het gaat om de laatste aflevering in de Costa Brava, waarna we dus op basis van de ranking de top vier leerden kennen. Nu kan je als kijker beslissen wie van deze vier het verder zal schoppen in de finale.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers als je de negende aflevering nog niet gezien hebt.

Nadat we wekenlang zagen hoe de jury – bestaande uit Hannelore Knuts, Tom Erebout, Tom van Dorpe en Inge Onsea – besloot wie er verder mocht gaan in Belgium’s Next Top Model, ligt het lot van de vier finalisten nu in onze handen. Tot morgen kan je via de website van het programma stemmen op jouw drie favoriete finalisten. De finalist met de minste stemmen, zal net voor de valreep de wedstrijd moeten verlaten.

Finalisten

Na de tweede aflevering in de Costa Brava moesten we helaas afscheid nemen van Babette en Marie. Zij stonden onderaan de ranking in het puntensysteem en zullen dus al zeker niet te zien zijn in de finale. Aissata, Bréseïs, Ivar en Oran konden wel een felbegeerd plekje veroveren in de finale.

Voorlopig zijn er dus nog vier modellen in de running, maar dat aantal zal nog zakken naar drie en daarbij ligt het lot van de modellen in de handen van de kijker. Op de website www.bntm.be kan je als kijker stemmen op je drie favoriete modellen. Het model dat de minste stemmen haalt, zal in het begin van de finale nog afvallen. Dit was ook vorig jaar het geval in de finale.

Stemmen kan nog tot en met zaterdag 31 augustus om 23.59 uur. Daarna gaan de lijnen onherroepelijk dicht en zullen we nog een weekje geduld moeten hebben om te weten wie de winnaar wordt van het tweede seizoen van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

De finale van Belgium’s Next Top Model is op vrijdag 6 september 2024 vanaf 20 uur te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...