Netflix lost nieuw fragment van ‘Heartstopper’ seizoen 3

We hebben er lang op moeten wachten, maar binnen minder dan een maand verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. De streamingdienst deelde ondertussen al heel wat foto’s en fragmenten en daar is nu nog eentje bij gekomen.

Het is bijna zover. Over minder dan een maand verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Fans hebben meer dan een jaar geduld moeten hebben, maar dat wachten werd verzacht met heel wat fragmenten, foto’s en zelfs een podcast over de reeks. En nu de release dichterbij komt, verschijnen er ook steeds meer extra beelden.

Nick en Charlie

In het nieuwe fragment zien we Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke). Al snel wordt duidelijk dat ze elkaar drie weken zullen moeten missen. Nick reist namelijk naar het eiland Minorca. Het wordt de eerste keer dat ze zo veel tijd zonder elkaar door zullen brengen. “Ga je me missen”, vraagt Nick. “Misschien een beetje”, antwoord Charlie. Nick is niet blij met dat antwoord. “Een beetje maar? Dat is heel, heel gemeen!” Waarna Charlie verklapt dat hij Nick erg hard zal missen.

We zullen Nick en Charlie in het derde seizoen dus al zeker een tijdje gescheiden van elkaar zien. Of dat een grote impact zal hebben op hun relatie, komen we vanaf donderdag 3 oktober te weten.

Bekijk hier het nieuwe fragment:

Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf donderdag 3 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...