‘Friends’-festival komt terug en zo kan je tickets kopen!

‘Friends’-festival komt terug en zo kan je tickets kopen!

‘Friends’-fans opgelet! Want het ‘Friends’-festival komt terug. Op het festival, dat plaatsvindt op vier locaties in het Verenigd Koninkrijk, kunnen al je ‘Friends’-dromen werkelijkheid worden. Je kan plaatsnemen in de decors, je favoriete scènes herbeleven en je gewoon eventjes een deel van de beste vriendengroep ter wereld voelen.

Heb je altijd al eens in de voetsporen van Joey, Phoebe, Chandler, Monica, Rachel en Ross willen treden? Dan moet je deze zomer afzakken naar het Verenigd Koninkrijk, want daar vindt opnieuw het Friends-festival plaats. Je kan je er eventjes een van de zes vrienden wanen en plaatsnemen in de verschillende iconische decors.

Koffie in Central Perk en “PIVOT” roepen op de trap

Op het festival zal je verschillende op en top Friends-activiteiten kunnen doen. Zo kan je een koffietje drinken in Central Perk, in dé zetels van Joey en Chandler plaatsnemen en met een zetel van de trap lopen en “PIVOT” roepen. Maar omdat Friends dit jaar 25 jaar bestaat, gaat het om een verjaardagseditie en kunnen we dus nog heel wat ander speciaals verwachten.

Volgens verschillende mensen is het namelijk niet uitgesloten dat je op deze jubileumeditie niet enkel op de foto kan met de decors uit Friends, maar ook met de acteurs. Er is daarover niets bevestigd, maar als de sterren van de reeks ooit naar het festival zouden afzakken, is de 25ste verjaardag van de reeks natuurlijk hét uitgelezen moment.

Friendsfest

Tickets

Wie zin heeft om een bezoekje te brengen aan het Friends-festival, zal daar dus wel voor naar het Verenigd Koninkrijk moeten afzakken. Het festival trekt daar via vier verschillende locaties door het land. Eerst houdt het halt in Manchester, daar vindt het festival plaats in het Heaton Park van 2 tot 18 augustus. Vervolgens verplaatst het Friends Fest naar Bristol, waar het van 23 augustus tot 1 september doorgaat in het Castle Estate. De derde locatie is Milton Keynes, waar je je Friends-dromen van 6 tot 15 september in vervulling kan laten gaan aan Willen Lake en tot slot reist het festival naar Londen waar je van 20 tot 29 september in het Kennington Park kan genieten van een flinke dosis Friends.

Wie tickets wil bemachtigen, zet morgen best zijn wekker om 11 uur Belgische tijd. Dan start de ticketverkoop van het festival. Alle tickets voor de verschillende locaties van het festival gaan dan gelijktijdig in verkoop, dus is er snel bijzijn de boodschap. Tickets zijn beschikbaar op de website van Friends Fest.

Wie zich wil voorbereiden op het Friends-festival, kan hier alle seizoenen nog eens herbekijken.

Gesponsorde artikelen