Geboren in de 90’s? Dan was je waarschijnlijk smoorverliefd op deze 19 hotties

Geboren in de 90’s? Dan was je waarschijnlijk smoorverliefd op deze 19 hotties

Van Orlando Bloom tot Zac Efron en Jonas van X!nk, er waren véél dromerige jongens die ons tienerhartje sneller deden slaan. En toegegeven: er zijn veel van hen die ons nog altijd kunnen krijgen. Op hoeveel van deze 19 hotties had jij vroeger een crush?

1. Als je fan was van de Jonas Brothers, dan was je sowieso smoor op Nick

Wattpad

Vroeger schattig met z’n krullenbol, nu megaknap met al die spieren. Check it out!

2. … maar zijn broer Joe mocht er ook wel zijn

Tumblr
Correctie: MAG er wel zijn. Want hallokes, heb je ‘m al gecheckt in de nieuwe clip van zijn band DNCE? Ja hoor, Joe Jonas kan ons nog steeds krijgen!

3. De Tokio Hotel-fans waren dan weer verzot op Bill Kaulitz

Fanpop

Tien (!) jaar geleden veroverde de helft van de Kaulitztweeling mening puberhartje met z’n excentrieke looks. Running through the monsoon … Pure nostalgie!

4. Misschien cliché, maar komaan: Leonardo DiCaprio mag écht niet in dit lijstje ontbreken

Favim

Jack Dawson was dé man die ons in zwijm deed vallen tijdens de Titanic. En nu, 20 jaar later, mag Leo er nog steeds zijn. Draw me like one of your French girls, Jack ...

5. Net als Johnny Depp

Giphy

In onze tienerjaren hadden we het niet erg gevonden om de mysterieuze Johnny Depp tegen onze gilet te trekken. Maar of we dat nog steeds willen na z’n stormachtige huwelijk met Amber Heard? Dat weten we zo niet, maar laat die nieuwe Pirates-film toch maar komen.

6. … en z’n collegapiraat Orlando Bloom

Giphy

Orlando was al populair, maar in z’n rol als Will Turner in Pirates of the Caribbean liet hij vele meisjeshartjes sneller slaan. En terecht. Wij kijken dan ook al reikhalzend uit naar de terugkeer van Will in de nieuwe Pirates!

7. Ook Zac Efron deed ons hart een tel overslaan

We Heart It

En hoe! Vroeger waren we smoorverliefd op Troy Bolton uit High School Musical, en nu heeft die obsessie plaatsgemaakt voor Zac Efron zelf. Logisch, want in z’n laatste films (en in de trailer voor Baywatch) ziet hij er abnormaal knap uit. Miauwkes!

8. Vergeet Chad Michael Murray niet …

Tumblr

Waar zitten de One Tree Hill-fans? Alles aan Chad Michael Murray was (en is eigenlijk nog steeds) perfect. In het bijzonder z’n mooie, blauwe ogen waar we als tienermeisjes met véél plezier in verdronken <3.

9. … en opperhottie Ryan Gosling

Popsugar

Oh, Ryan Gosling … Wat een vent! In The Notebook schetste hij ons ideaalbeeld van een man waardoor we niet anders kunnen dan nog altijd een klein beetje verliefd zijn op hem. Maar hey, kan je ons dat kwalijk nemen? 😉

10. Van deze hottie had je sowieso ook een Joepieposter op je kamer: Wentworth Miller

Tumblr

Toen Prison Break ermee ophield in 2009 pinkten we stiekem een traantje weg, want dat betekende meteen ook het einde van Michael Scofield. We zijn dan ook supergelukkig dat de serie, mét Wentworth, terugkeert op 4 april 2017.

11. Maar de kans is ook groot dat je er eentje van Ashton Kutcher had

Giphy

Ashton wist ons niet alleen in te pakken met z’n looks, maar ook met zijn geweldige humor (herinner je je Punk’d nog?) en acteertalent. Mila Kunis is one lucky girl!

12. Je had sowieso ook een gigantische crush op Robert Pattinson

Perez Hilton

Want wie was er niét verslaafd aan Twilight? Edward Cullen was dé rol waarmee Robert Pattinson duizenden meisjes rond zijn vingers kon draaien. Of het nu z’n glanzende lokken of glitterende buikspieren waren: wij waren hopeloos verliefd.

13. … en uiteraard op Jesse McCartney

Odyssey

I want you and your beautiful soul! Dankzij deze lyrics én zijn looks was Jesse wereldberoemd in 2004. Inderdaad, da’s al 13 jaar geleden … Slik!

14. Dit tieneridool gaat nog altijd mee: Justin Timberlake

Giphy

Net zoals een heerlijke wijn wordt Justin Timberlake beter met de jaren. Wij hebben géén idee waarom we verliefd waren op een Justin met noedelkapsel terwijl we nu wel beter weten. Z’n laatste nummer heeft wel een heel toepasselijke tekst: can’t stop the feeling!

15. Herinner je je Jonas van X!NK nog …

BelgovisionTV
X!NK vertegenwoordigde België op Eurosong for Kids met De Vriendschapsband. En wij waren hopeloos verliefd op frontman Jonas Meukens. Fun fact: Jonas is nu de zanger van de bands Get Off My Shoes en The Waiting Game.

16. … en Pieter uit Spring?

Ketnet

Er was maar één reden waarom we allemaal rond 18u15 voor tv zaten: Spring, en vooral voor Pieter, de broer van Katrijn. Wist je trouwens dat Steven Bossuyt met z’n band Sherman een hit scoorde met On Your Side? Oh jawel meisjes, Pieter (of ja, Steven) is alive and kicking!

17. Op deze cutie had je sowieso ook een crush: Dean van Idool 2007

The Rocketeers Music Production

Wat een knapperd, die Dean! Tijdens zijn auditie wisten we het al zeker: deze meisjesmagneet is de gedoodverfde winnaar van Idool 2007. En dat maakte hij helemaal waar!

18. Maar ook op Pim uit Star Academy

Tumblr

Met z’n mooie stem, blonde lokken en guitige gezicht was het niet moeilijk om 11 jaar geleden een boontje te hebben voor Pim Symoens. Jammer genoeg eindigde hij op de vierde plaats in de talentenjacht en zo werd ook meteen ons hartje gebroken.

19. Last but not least mag deze hottie er nog steeds zijn: Sean Dhondt

Nailpin
Als presentator van het geweldige TMF en JIM, en als zanger van Nailpin moest Sean niet veel moeite doen om de Vlaamse tienermeisjes te veroveren. Gelukkig is z’n stem nog steeds te horen op Qmusic én zien we hem binnenkort op tv als presentator van Peking Express. Bring it on!

Gesponsorde artikelen