Gert en Viktor Verhulst komen met eigen podcast ‘Vik & Gert’

Hoewel augustus nog volop bezig is, zijn zenders nu al bezig met het nieuwe tv-seizoen. Vanaf september zullen er op verschillende zenders opnieuw heel wat nieuwe programma’s te zien zijn. Maar ook naast het scherm komen er nieuwe dingen aan. Een van die dingen is een podcast van vader en zoon Viktor en Gert Verhulst.

Eind dit jaar komt Play4 weer met heel wat nieuwe programma’s. Daarnaast keren er ook heel wat populaire programma’s terug. Denk daarbij maar aan Komen Eten, De Slimste Mens ter Wereld en De Verhulstjes. Die laatste familie komt niet alleen met een nieuw seizoen van hun realityreeks, maar ook met een podcast. Daarnaast gaat Viktor ook verder met zijn vlog.

Vik & Gert

Al sinds het begin van De Verhulstjes is het vader-zoon duo Gert en Viktor een van de meest geliefde duo’s op televisie. De twee zitten vaak samen te lachen in de zetel, houden opvallende gesprekken of lachen elkaar uit. Dat wil Play Media nu verder uitspelen in een podcast.

Wat krijg je als je Vlaanderens meest bekende vader-zoon duo samenbrengt? Een gloednieuwe podcast die de alledaagse dingen van het leven met een flinke dosis humor onder de loep neemt. In de wekelijkse podcast bespreken ze de zin en onzin van het leven, grote levensvragen en grappige anekdotes.

VIKTOR

Naast de podcast en het nieuwe seizoen van De Verhulstjes, zal ook Viktor verder blijven vloggen. De laatste maanden heeft hij al enkele vlogs op YouTube geplaatst onder de naam VIKTOR en dat zal hij ook de komende tijd blijven doen. Naast YouTube zullen de vlogs ook op GoPlay verschijnen.

Vik & Gert is later dit jaar te beluisteren op alle podcast-apps en via GoPlay.

Meer
Lees meer...