Er komt een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’

Goed nieuws voor de fans van De Verhulstjes, want er komt nog een nieuw seizoen. Dat maakte Play4 vandaag bekend. Waar Gert, Ellen, Marie en Viktor de kijker deze keer mee naartoe zullen nemen, valt nog af te wachten. Ook een releasedatum is er nog niet.

Een nieuw jaar betekent ook: heel wat nieuwe programma’s op de televisie. Op Play4 zijn er ondertussen al wat nieuwe dingen verschenen, maar ook bestaande programma’s zullen dit jaar terugkeren. Zo kondigde de zender eerder al een nieuw seizoen van Celebrity Masterchef aan en kunnen we ook Blind Gekocht, Over De Oceaan en De Mol binnenkort opnieuw verwachten.

Vandaag maakte Play4 ook bekend dat ook de familie Verhulst opnieuw van de partij zal zijn. Wanneer de nieuwe afleveringen precies zullen verschijnen, is nog niet bekend.

De Verhulstjes

Enkele jaren geleden maakte zender Play4 bekend dat er een realityserie over de Verhulstjes zou verschijnen. Sindsdien is het gezin bestaande uit Gert, Ellen, Viktor en Marie niet meer weg te denken van de televisie. Eind vorig jaar verscheen alweer het vijfde seizoen van de realityreeks op de zender. Daarin zagen we hoe het gezin van Saint Tropez naar de Ardèche trok én hoe ze nadien van een cruise door Scandinavië genoten.

Toch lijkt het verhaal van de familie op Play4 nog lang niet uitverteld. Ook in 2024 kunnen fans van de realityreeks namelijk nieuwe afleveringen verwachten. Of we daarin opnieuw heel wat reizen zullen zien of weer meer in eigen land zullen blijven, valt nog af te wachten. Ondertussen keert vader Gert op de zender ook nog terug met De Tafel van Gert. Zoon Viktor zal dan weer te zien zijn in een nieuw programma met Joris Hessels.

De Verhulstjes seizoen 6 verschijnt later dit jaar op Play4.

Meer
Lees meer...