‘De Verhulstjes’: Viktor geeft Gert stylingtips

De Verhulstjes zijn nog steeds op cruise. Daar is dit weekend een grote white party en daar wil het gezin dan ook maar al te graag aan meedoen. Bij een verkleedfeest hoort natuurlijk ook de nodige styling. Zoon Viktor doet dan ook zijn best om vader Gert zo stijlvol mogelijk te krijgen.

Het vijfde seizoen van De Verhulstjes bracht ons al in Saint-Tropez, op een camping in de Ardéche, in België en momenteel op cruise in Scandinavië. Die vertrok in Kiel, Duitsland en gaat door – langs onder andere Kopenhagen – tot Flåm in Noorwegen. 

De Verhulstjes

In het nieuwe seizoen van De Verhulstjes zagen we het gezin al in alle uithoeken van Europa. Ondertussen zitten ze al enkele afleveringen op een cruise door Scandinavië en die cruise heeft dan ook van alles te bieden. Nadat het viertal al meedeed aan een bingo en karaoke, staat er deze week een feestje mét dresscode op de planning.

Daarvoor moet iedereen in het wit, ook Gert. Alleen lijkt hij wel “een sekteleider of alsof hij een pyjama aan heeft”, klinkt het bij Viktor, Ellen en Marie. Daar wil zoon Viktor dan ook iets aan doen, maar daar gaat Gert toch niet meteen mee akkoord. “Ik ga mijn shirt toch niet uitdoen”, klinkt het. Toch beslissen vader en zoon even naar de kajuit te gaan om zich om te kleden.

De Verhulstjes is elke zondag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...