Eerste beelden van nieuw seizoen ‘De Verhulstjes’ toont de familie Verhulst in opvallende outfits

De Verhulstjes keert bijna terug voor alweer het vijfde seizoen. Vanaf zondag 5 november kan je opnieuw terecht op Play4 en GoPlay om het reilen en zeilen van de familie Verhulst te volgen. Daarin kijken we onder andere naar Gert, Ellen, Marie en Viktor in hun tweede thuis in Saint-Tropez, op een camping in de Ardèche en op cruise door Scandinavië. Het is van dat laatste dat we nu al een korte preview te zien krijgen.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen van De Verhulstjes verschenen op tv. Het programma kon steeds op veel positieve reacties en heel wat kijkcijfers rekenen. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen Gert Verhulst begin maart bekendmaakte dat er een vijfde seizoen kwam. “We gaan iets leuks doen”, klonk het toen.

Cruise

Dat leuks bleek iets later een cruise te zijn. Gert, Ellen, Marie en Viktor nemen daarvoor de boot in Kiel, Duitsland, trekken langs Kopenhagen, Denemarken en gaan door tot Flåm in Noorwegen. Daardoor zal een deel van het nieuwe seizoen zich afspelen in Scandinavië.

Die cruiseboot deelt de familie Verhulst samen met 6.000 medepassagiers. Er is dan ook heel wat entertainment voorzien, zoals zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer. Op het cruiseschip worden daarnaast ook heel wat activiteiten georganiseerd. Zo zien we in de preview hoe Gert, Ellen, Marie en Viktor zich klaarmaken voor een soort gala-avond waarbij de dresscode duidelijk ‘all-white’ is. Dat laatste is niet helemaal naar de zin van Gert Verhulst, die vindt dat zijn gezin eruitziet als “Artsen Zonder Grenzen”.

Bekijk het fragment uit De Verhulstjes hier:

De Verhulstjes is vanaf zondag 5 november te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...