‘De Verhulstjes’ krijgt een vijfde seizoen

De Verhulstjes zijn al vier seizoenen te zien op Play4. En het lijkt niet te vervelen. “Zo komt er een nieuw seizoen aan”, verklapte Gert Verhulst bij de première van de musical Les Misérables.

Sinds 2021 zijn er al vier seizoenen verschenen op tv. Gisteren verklapte Gert Verhulst in een interview voor RTL Boulevard dat er een nieuw seizoen aankomt. Dat komt er zeer snel, want de laatste aflevering van seizoen 4 verscheen nog geen maand geleden op tv. De realityserie geeft een blik op het gezinsleven van de Verhulstjes. En dat blijkt te werken.

Vijfde seizoen

De familie is binnenkort dus terug met een vijfde seizoen. Maar wat kan de kijker verwachten? “Daar kunnen we nog niks over zeggen. Wel dat we iets heel leuks gaan doen. Ik kijk er heel erg naar uit.”

De Verhulstjes.- Bron: Play4

“We hadden niet verwacht dat de mensen zoveel interesse hadden in ons leven, maar we vinden het wel heel leuk. Wij kijken zelf ook met veel plezier terug naar de afleveringen die gemaakt zijn. Soms denk ik echt: ‘Wat doen we daar toch?’”, zegt Verhulst tegen RTL Boulevard.

Hij vervolgt: “Er is niks mooiers dan met je kinderen en vrouw een programma te maken. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren.”

Gertepetotter en Vikibol

Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen Callebout, Marie en Viktor zijn dus binnenkort terug te zien. In de realityserie krijgen Gert en Viktor wel heel opvallende bijnamen van Ellen. Gert wordt ‘Gertepetotter’ genoemd, Viktor is ‘Vikibol’. Dit vat zowat de hele serie samen: alle gekheid op een stokje.

Gert en Viktor.- Bron: Play4

“Ik vind het heel leuk dat er nog een nieuw seizoen komt. In gezinsverband vind ik het leuk om op televisie te komen, maar ik zou nooit een solocarrière willen”, zegt Ellen in een interview voor RTL Boulevard.

Meer
Lees meer...