Speciale aflevering ‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ vanavond te zien op televisie

Gert Verhulst nam iets meer dan een maand geleden na ruim 32 jaar afscheid als baasje van zijn trouwe hond Samson. Om dat afscheid niet ongemerkt voorbij te laten gaan, komt Play4 met een speciale aflevering van De Verhulstjes. Zondagavond om 19.55 uur kan je kijken naar De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert.

Gert Verhulst begon ooit zijn carrière als omroeper op de VRT, maar raakte bij het grote publiek bekend dankzij de fictieve, pratende hond Samson. Zij verschenen op Kerstmis 1989 voor het eerst samen op televisie en op 2 september 1990 ging de televisieserie Samson en Gert van start.

Afscheidsshows en corona

Ondertussen is Gert Verhulst uitgegroeid tot een zanger, ondernemer, realityster en veelgevraagd televisiefiguur. Toch bleef hij tot voor kort trouw ieder jaar de nodige shows doen met Samson en de rest van het iconische dorpje. In 2019 besliste hij echter dat het genoeg geweest was en enkele maanden later werd zijn dochter Marie Verhulst officieel bekendgemaakt als het nieuwe baasje van de ondertussen al 30-jarige Samson.

Een reeks afscheidsshows moesten zorgen voor een mooi einde van het duo Samson en Gert, maar door de coronacrisis duurde dat afscheid uiteindelijk nog bijna drie jaar. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na een emotionele laatste voorstelling is het afscheid tussen Gert en Samson na ruim 32 jaar definitief.

De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert

Naar aanleiding van dat afscheid kan je vanavond op Play4 kijken naar de special De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert. Dat maakte Gert Verhulst vorige maand zelf bekend in de De Cooke & Verhulst Show. De zender deelde nu ook een nieuwe teaser trailer van die speciale aflevering.

In dat kort fragment zien we hoe Gert Verhulst van zijn gezinsleden probeert te weten te komen of ze iets speciaals hebben gepland voor zijn afscheid. Stiekem lijkt Gert te dromen van een bezoek van koning Filip, tot grote hilariteit van Viktor Verhulst.

Bekijk hier al een fragment uit De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert

De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert is zondag 22 mei om 19.55 te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...