‘Samson & Marie’ vanaf september te zien op Ketnet

Goed nieuws voor wie z’n jeugd nog eens helemaal wil herbeleven, maar dan een beetje anders. Want vanaf 28 september zijn de eerste afleveringen van Samson & Marie te zien op Ketnet!

Na bijna dertig jaar Samson & Gert kwamen we vorig jaar te weten dat Vlaanderens bekendste pratende hond een nieuw baasje zou krijgen. Gert Verhulst gaf de fakkel met heel veel heisa door aan z’n dochter Marie, en nu heeft het kersverse duo de eerste afleveringen van hun serie aangekondigd.

Samson & Marie

Wie z’n jeugd nog even wil herbeleven, maar niet gewoon alle afleveringen van Samson & Gert wil bekijken, is vanaf 28 september welkom op Ketnet. Vanaf dan worden namelijk de eerste nieuwe afleveringen van Samson & Marie uitgezonden.

Het duo was vanmorgen te gast bij radiozender MNM, waar hun nieuwe single Grote Rode Luchtballon voor het eerst werd gedraaid. De eerste afleveringen van Samson & Marie werden er ook aangekondigd. En die aankondiging kreeg bovendien ook nog een filmpje.

Afscheidsshows

In de loop van vorig jaar kondigde Gert Verhulst aan dat hij zou stoppen met Samson & Gert. En dat was een probleem, want het pratende hondje had natuurlijk een baasje nodig. Daarover werd heel wat gespeculeerd, maar uiteindelijk leerden we de nieuwe sidekick van Samson kennen tijdens de eerste afscheidsshow van Samson & Gert: Marie!

Samson & Marie is vanaf 28 september te zien op Ketnet!

Meer
Lees meer...