‘W817’-fans, opgelet: film ‘8eraf’ komt eraan!

Goed nieuws voor alle W817-fans die hun kaartje gekocht hebben voor de voorlopig onbestaande film over onze favoriete kotgenoten. Want vanmorgen raakte bekend dat 8eraf binnenkort het levenslicht zal zien! Er zijn namelijk genoeg tickets verkocht om de W817-film te financieren.

Een maand geleden deden de acteurs uit de legendarische Ketnet-reeks W817 een opvallende oproep. Het scenario voor de film, waar al maanden geruchten over de ronde deden, was af! Het enige probleem: er was nog geen budget om 8eraf ook effectief te maken.

50.000 tickets

Ze spoorden fans aan om zo snel mogelijk hun ticket voor de film te kopen. Dat geld zou dan gebruikt worden om de film te maken. ’t Was niet niets: 50.000 tickets moesten de deur uitgaan om genoeg geld binnen te halen voor 8eraf.

En vanmorgen kwam het goede nieuws: de W817-film komt er! Genoeg fans kochten een ticket voor een exclusief evenement. 8eraf zal namelijk alleen te zien zijn voor de mensen die een ticket kochten. Bovendien krijgen fans heel wat extraatjes en zullen ook verschillende acteurs aanwezig zijn!

Boodschappen en trouwfeesten

8eraf speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen in W817 af. De kotgenoten zijn elkaar na hun studies uit het oog verloren, omdat ze zich allemaal op hun eigen dromen en passies hebben gefocust. Maar alles verandert wanneer tech-geek Carlo een mysterieuze boodschap stuurt.

“Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op zijn huwelijksfeest”, staat er op de site van Kinepolis te lezen. “Tijdens  een  zeer  geanimeerd  weekend  ontdekken Steve,  Birgit,  Zoë,  Tom en Jasmijn dat  er  in  al  die  jaren  veel  en  weinig  veranderd  is.  Maar  waar  is  Akke?  En  wat  is  Carlo eigenlijk echt van plan?”

Release in oktober

In 8eraf zijn onze favoriete kotgenoten twintig jaar ouder, maar zijn ze ook twintig jaar wijzer geworden? We komen het (waarschijnlijk) in oktober te weten!

Meer
Lees meer...