‘De Verhulstjes’ krijgt speciale aflevering rond afscheid van Samson en baasje Gert Verhulst

De Cooke & Verhulst Show is bezig aan zijn derde en laatste seizoen, maar Gert Verhulst moest afgelopen weekend een veel belangrijker (en ongetwijfeld ook zwaarder) afscheid nemen. Na ruim 32 jaar speelde hij in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs namelijk voor de allerlaatste keer het baasje van zijn trouwe hond Samson.

Gert Verhulst begon ooit zijn carrière als omroeper op de VRT, maar raakte bij het grote publiek bekend dankzij de fictieve, pratende hond Samson. Zij verschenen op Kerstmis 1989 voor het eerst samen op televisie en op 2 september 1990 ging de televisieserie Samson en Gert van start.

Afscheidsshows en corona

Ondertussen is Gert Verhulst uitgegroeid tot een zanger, ondernemer, realityster en veelgevraagd televisiefiguur. Toch bleef hij tot voor kort trouw ieder jaar de nodige shows doen met Samson en de rest van het iconische dorpje. In 2019 besliste hij echter dat het genoeg geweest was en enkele maanden later werd zijn dochter Marie Verhulst officieel bekendgemaakt als het nieuwe baasje van de ondertussen al 30-jarige Samson.

Een reeks afscheidsshows moesten zorgen voor een mooi einde van het duo Samson en Gert, maar door de coronacrisis duurde dat afscheid uiteindelijk nog bijna drie jaar. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na een emotionele laatste voorstelling is het afscheid tussen Gert en Samson na ruim 32 jaar definitief.

Traantjes achter de schermen

Gert Verhulst zou Gert Verhulst niet zijn als hij dat emotioneel moment niet zou gebruiken om mooie televisie te maken. In De Cooke & Verhulst Show maakte James Cooke dan ook bekend dat er speciale extra aflevering komt van de realityreeks De Verhulstjes over het afscheid van Gert en zijn trouwe viervoeter Samson. Een korte teaser toont alvast enkele beelden van achter de schermen na hun laatste show en daar blijken maar weinigen het droog te kunnen houden. Wanneer die special te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Bekijk hier de eerste beelden van de Samson en Gert-afscheidsspecial van De Verhulstjes:

Meer
Lees meer...