‘De Verhulstjes’ krijgt nieuwe intro: Bekijk het hier!

Maandag gaat het derde seizoen van De Verhulstjes van start. En bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe intro. De generiek is daarbij niet veranderd. Zo hoor je nog altijd Gert Verhulst zelf Zo Zijn Wij zingen. Maar we krijgen wel al enkele nieuwe beelden te zien.

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we opnieuw kijken naar De Verhulstjes. We kregen al een trailer voor het nieuwe seizoen te zien, maar nu krijgen we ook al in primeur de nieuwe intro te zien.

De Verhulstjes

Het eerste seizoen van De Verhulstjes speelde zich vooral af in de villa van Gert en Ellen in Oostduinkerke. Ook Viktor en Marie trokken daar in tijdens de eerste lockdown. In het tweede seizoen volgden we de familie naar hun villa in Saint-Tropez. En nu krijgen we ze opnieuw op een nieuwe locatie te zien.

Het derde seizoen van De Verhulstjes speelt zich namelijk vooral af in Antwerpen. Viktor en Marie wonen allebei al langer in de havenstad, maar nu hebben ook Gert en Ellen daar een nieuw appartement aangeschaft. We volgen de familie opnieuw tijdens hun dagelijkse leven en kijken zo dus ook mee achter de schermen bij Samson en Marie, Dancing with the Stars en de dj-sets van Viktor. Maar uiteraard zijn ook Marcel en Leo nog steeds van de partij.

Bekijk hier de nieuwe intro van De Verhulstjes:

De Verhulstjes is vanaf 7 februari elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...