‘De Verhulstjes’ zijn volgende week maandag terug: Bekijk hier de eerste preview

Na de Meilandjes zijn nu ook de Verhulstjes terug! Vanaf maandag 7 februari is het derde seizoen te zien op Play4 en het zal er alleszins anders aan toe gaan dan in de vorige twee seizoenen. Deze keer volgen we de familie in Antwerpen en tijdens hun werkuitstapjes.

Twee weken geleden is al bekend gemaakt dat de familie Verhulst ging terugkeren met een derde seizoen van hun realityreeks. Daarin was te zien hoe de uitgangsbasis deze keer Antwerpen zou zijn, waar zowel Gert als de kinderen een eigen appartement hebben. Dat zal ervoor zorgen dat de nieuwe afleveringen ver weg zullen liggen van wat we vorig seizoen te zien kregen tijdens hun reis naar Saint-Tropez en ons meer zal meenemen in het werkleven van het gezin.

Pannenkoeken

Op de eerste aflevering moeten we dus nog een weekje wachten, maar Play4 deelde wel al een eerste preview. Daarin zien we hoe Gert en Ellen een nieuw appartement hebben in Antwerpen, met uitzicht op het MAS (en misschien zelfs op de boot van Gert). En Marie vertelt alvast enthousiast dat het nu makkelijker is om eens binnen te springen. 

Dat binnenspringen is minder naar de zin van Gert, want wanneer Viktor voor de deur staat lijkt hij alles behalve blij met het onaangekondigde bezoek van zijn zoon. Uiteindelijk beslissen ze om samen pannenkoeken te bakken, wat niet van een leien dakje loopt. Kortom: ook het derde seizoen zal ons weer droge vader-zoonmomenten en een aantal lachbuien kunnen bezorgen.

Minder vakantie, meer werk

In het vorige seizoen was vooral te zien hoe het gezin Verhulst de vakantie doorbracht, maar dat wordt in het derde seizoen weer volledig anders. Aangezien de familie nu in Antwerpen vertoeft, zit iedereen ook dichter bij de kantoren van Studio 100, bij bekende zalen, bij opnamestudio’s … Er zal dus harder en meer gewerkt worden dan vorig seizoen.

Bekijk hier de eerste preview van De Verhulstjes:

De Verhulstjes is vanaf maandag 7 februari om 20.35 uur te zien op Play4 en via goplay.be

Meer
Lees meer...