‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’: bekijk hier de start van het nieuwe seizoen

Het tweede seizoen van De Verhulstjes gaat binnenkort van start op Play4. Deze keer volgen we de familie echter niet in België maar op vakantie in Saint-Tropez. Dat dat een serieuze verhuis met zich meebrengt, blijkt al uit de eerste beelden van dat nieuwe seizoen.

Het eerste seizoen van De Verhulstjes op Play4 begin dit jaar was meteen een schot in de roos. Met uitgestelde kijkers erbij kon het programma meermaals rekenen op ruim 1 miljoen kijkers. Terwijl dat eerste seizoen zich grotendeels afspeelde in Oostduinkerke aan de Belgische kust in de villa van Gert Verhulst en vrouwlief Ellen, trekken we voor het tweede seizoen naar Zuid-Frankrijk.

Na het reisverbod en hun drukke programma trekt de familie Verhulst er namelijk even tussenuit naar hun buitenverblijf in Saint-Tropez aan de Côte d’Azur in Frankrijk. We kregen eerder al enkele foto’s en een korte trailer te zien van hun avonturen daar, maar nu deelde Play4 ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Verhulstjes.

Koffers pakken

In de eerste minuten van De Verhulstjes in Saint-Tropez zien we hoe Gert, Ellen en Marie hun koffers pakken om te vertrekken naar Zuid-Frankrijk. Daarbij valt vooral op hoeveel er meegepakt wordt op hun reis. Zo is er in de koffer van de auto onder andere plaats voor een fruitpers, een dimlamp, een roeimachine en maar liefst 30 bikini’s.

Bekijk hier de start van De Verhulstjes in Saint-Tropez

De Verhulstjes in Saint-Tropez is vanaf maandag 30 augustus wekelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...