‘De Verhulstjes’ verhuizen naar Saint-Tropez voor tweede seizoen

Grote verandering voor het tweede seizoen van De Verhulstjes. Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen en de kinderen Viktor en Marie verhuizen namelijk tijdelijk naar hun buitenverblijf in het Franse Saint-Tropez. Daar zal ook de twee reeks van hun realityreeks voor Play4 opgenomen worden.

Het eerste seizoen van De Verhulstjes speelde zich grotendeels af in Oostduinkerke aan de Belgische kust. Daar woont Gert Verhulst namelijk in zijn villa met vrouwlief Ellen. Voor het tweede seizoen mogen we ons echter verwachten aan een volledig nieuw decor. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Marie en Viktor verhuizen mee

Twee jaar geleden kocht Gert namelijk een villa aan de Côte d’Azur in Frankrijk. Door de coronacrisis stond die tot nu toe echter grotendeels leeg, maar binnenkort trekt de familie er voor enige tijd tussenuit naar Saint-Tropez. Dat doen ze samen met een cameraploeg zodat de gezinsvakantie meteen ook zal dienen als tweede seizoen van De Verhulstjes, dat zal bestaan uit zes afleveringen.

Naast Gert Verhulst en Ellen verhuizen Marie en haar vriend Jef ook al zeker tijdelijk mee naar Zuid-Frankrijk. Ook Viktor zal met het gezin verblijven in Saint-Tropez, maar over zijn vriendin Sarah is nog geen duidelijkheid.

Drukke agenda

Ook over het tijdstip van de grote gezinsvakantie is nog niets geweten. Momenteel neemt Gert Verhulst samen met James Cooke namelijk het programma De Cooke & Verhulst Show op. Daarna staat voor het duo een nieuw seizoen van Gert Late Night gepland op de Evanna. Het is niet duidelijk of er tussendoor tijd genoeg is om het tweede seizoen van De Verhulstjes op te nemen.

Meer
Lees meer...