Viktor Verhulst deelt eerste foto met zijn vriendin Sarah op Instagram

Viktor Verhulst is tegenwoordig te zien in De Verhulstjes als “single”, maar eigenlijk vormt hij al enkele maanden een koppel met Sarah. En die relatie maakt hij nu ook Instagram-officieel.

Enkele weken geleden raakte bekend dat Viktor, de zoon van Gert Verhulst, niet langer vrijgezel is. Hij vond de liefde bij de 21-jarige influencer Sarah Puttemans.

Viktor en Sarah

In een interview met HUMO vertelde Viktor al wat meer over zijn relatie met Sarah. Zo kwamen we te weten dat de twee elkaar leerden kennen in de zomer van 2020. Viktor zette de de eerste stap, maar Sarah hapte niet meteen toe. Uiteindelijk viel ze dan toch voor z’n charmes en ondertussen vormen ze al enkele maanden een koppel.

Toch is Sarah niet te zien in de realityreeks De Verhulstjes, waarin Viktor en de rest van zijn familie gevolgd worden. Dat is waarschijnlijk een bewuste keuze van het koppel dat hun relatie op het moment van de opnames nog geheim hield. Maar mogelijk zien we haar binnenkort wel, want Viktors zus Marie maakte haar relatie met Jef bekend net voor ze samen in het programma te zien waren.

Bekijk hier de schattige foto van Viktor en Sarah:

Ook Sarah deelde de foto op Instagram:

De Verhulstjes is elke donderdag te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...