‘De Verhulstjes’: bekijk hier de eerste beelden

Binnenkort kan je op VIER de avonturen volgen van de familie Verhulst. Om ons alvast warm te maken voor het nieuwe programma De Verhulstjes deelde de zender de allereerste beelden.

Iets meer dan een maand geleden maakte VIER bekend dat de familie Verhulst een eigen realityreeks krijgt. Daarmee gaan ze in Vlaanderen onder andere De Pfaffs en De Planckaerts achterna. Al zou je ook kunnen zeggen dat De Verhulstjes de Vlaamse opvolger is van Keeping Up with the Kardashians, dat er binnenkort mee ophoudt.

Opnames lopen

De opnames van dit nieuwe VIER-programma lopen al een tijdje. We zullen dus te zien krijgen hoe de familie zich bezighoudt tijdens de lockdown. Daarnaast zien we ook hoe Gert afscheid neemt van zijn trouwe vriend Samson en dochter Marie juist aan nieuwe avonturen begint met de trouwe viervoeter.

Uiteraard krijgen we ook veel beelden in de villa van Gert en zijn vrouw Ellen. Daarnaast heeft naast dochter Marie ook zoonlief Viktor een grote rol in reeks. Tot slot leren we ook opa Jos en Marcel en Leo kennen.

Het eerst fragment van De Verhulstjes dat we te zien krijgen gaat over opa Jos. Want hoewel de familie lacht, is niet alles altijd even vrolijk. Als ze te horen krijgen dat de 90-jarige vader van Gert Verhulst naar het ziekenhuis is, lopen de emoties hoog op.

Bekijk hier de allereerste beelden van De Verhulstjes

Meer
Lees meer...