‘Keeping Up with the Kardashians’ stopt ermee na 20 seizoenen

Dramalovers, haal jullie doos zakdoeken maar boven en maak jullie klaar voor een gezamenlijke ugly cry-sessie, want Keeping Up with the Kardashians houdt er na twintig seizoenen mee op. De reeks die het reilen en zeilen van de familie Kardashian/Jenner/West volgt, krijgt nog één laatste seizoen in het voorjaar van 2021.

Keeping Up with the Kardashians is een iconische reeks in de wereld van reality-tv. In de reeks wordt de familie Kardashian al bijna 14 jaar lang gevolgd. En we moeten het ook zeggen: zonder de reeks was de familie nooit zo bekend geweest als ze nu is.

Keeping Up with the Kardashians

https://twitter.com/mayomonkeyy/status/1303450528219766784?s=20

De eerste aflevering van de reeks rond Kim Kardashian en haar familie werd uitgezonden in 2007. Toen was Kim net “bekend” geworden met haar notoire sekstape en waren Kendall en Kylie Jenner nog jonge kinderen. 14 jaar en 20 seizoenen lang volgden we alles wat de familie meemaakte, van de verschillende huwelijken van Kim tot de geslachtsverandering van Caitlyn Jenner.

Maar je hele leven delen is natuurlijk niet makkelijk. Dus heeft de familie nu beslist om de reeks stop te zetten. Kim Kardashian maakte het nieuws zelf bekend. Met een post op Instagram vertelt ze aan haar fans dat het volgende seizoen van de reeks, dat uitgezonden zal worden in het voorjaar van 2021, het laatste wordt.

14 jaar en 20 seizoenen

Met de woorden “Aan onze geweldige fans” begint Kim Kardashian haar statement. “Het is met pijn in het hart dat we als familie de moeilijke beslissing hebben gemaakt om afscheid te nemen van Keeping Up with the Kardashians.”

“Na wat 14 jaar en 20 seizoenen zal zijn, honderden afleveringen en verschillende spinoffs zijn we enorm dankbaar voor iedereen die ons al die jaren heeft gevolgd – in goede tijden, slechte tijden, de blijdschap, de tranen, de vele relaties en onze kinderen. We zullen de geweldige herinneringen en mensen die we ontmoetten door de reeks voor altijd koesteren.”

“Zonder KUWTK zou ik niet zijn waar ik nu ben”

Kim geeft ook aan dat ze beseft dat de reeks ervoor gezorgd heeft dat zij en haar familie uitgroeiden tot supersterren. “Zonder Keeping Up with the Kardashians, zou ik niet zijn waar ik nu ben. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die keek en mij en mijn familie 14 jaar lang gesteund heeft. Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en we zullen voor altijd in het krijt staan bij de mensen die een rol hebben gespeeld in het bouwen van onze carrière en zo ons leven voor altijd veranderden.”

Tot slot bedankt ze ook het volledige team achter de reeks en in het bijzonder showrunner Ryan Seacrest die jaren geleden besliste om de reeks uit te brengen.

https://www.instagram.com/p/CE5AwirA4Cx/?igshid=wnuxegg06p1x
Meer
Lees meer...