Familie Verhulst gaat ‘De Pfaffs’ achterna en krijgt eigen realityreeks

Gert Verhulst en zijn ondertussen bijna even bekende kinderen Viktor en Marie krijgen hun eigen realityreeks. In De Verhulstjes zullen we dus Pfaff-gewijs kunnen binnenkijken bij de familie Verhulst. We kunnen hen dan volgen tijdens hun jobs in de media, maar we krijgen ook beelden te zien van de familie thuis.

Het oude baasje van Samson, het nieuwe baasje van Samson én de presentator van Love Island in één familie, dat vraagt gewoon om een realityreeks. En nu komt die er dus. Dankzij VIER zullen we binnenkort kunnen binnenkijken bij een van de interessantste en rijkste families van ons land: de familie Verhulst.

De Vlaamse Kardashians

Nu de Kardashians stoppen met Keeping Up with the Kardashians heeft de familie Verhulst het gat in de markt gevonden. De familie rond Gert Verhulst komt namelijk met een eigen realityreeks, waarbij we de Kardashians van Vlaanderen kunnen volgen.

Want eigenlijk hebben de Kardashians en Verhulsts meer gemeen dan je op het eerste zich zou denken. Een familielid wordt op bedenkelijke wijze bekend en zorgt er dan voor dat ook de rest van de familie gelanceerd wordt. Bij de Kardashians was het een pornofilm, bij de Verhulsts beste vrienden zijn met een sprekende hond, maar beide families wisten wel een indrukwekkend imperium uit te bouwen. En nu zet ook de familie Verhulst z’n deur open voor de camera’s.

De Verhulstjes

De reeks van de familie Verhulst krijgt de toepasselijke naam De Verhulstjes en zal uitgezonden worden op VIER. De opnames gaan nu al van start, dus zullen we te zien krijgen hoe de familie zich bezighoudt tijdens de lockdown, maar ook hoe Marie haar eerste stapjes als baasje van Samson zet terwijl Gert zich nog steeds voorbereidt op zijn uitgestelde afscheid van zijn pluchen bestie.

Maar we zullen ook binnenkijken in de villa van Gert, waar hij samen met zijn vrouw Ellen woont. Uiteraard krijgen ook de bekende kinderen van Gert, Marie en Viktor, een grote rol in de reeks. Tot slot leren we ook opa Jos en Marcel en Leo kennen.

Viktor Vlogdown

Het idee voor de reeks ontstond door Viktor Vlogdown. Dat was een online reeks waarbij Viktor ons liet binnenkijken bij zijn familie tijdens de eerste lockdown begin dit jaar.

En dat bleek een succes te zijn. Zo kregen de video’s, waarin geen al te gekke dingen gebeurden, meer dan 6 miljoen views op YouTube. Genoeg dus om het concept naar de televisie te brengen. Het is nog niet duidelijk wanneer de reeks uitgezonden zal worden, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat pas voor volgend jaar zijn.

Meer
Lees meer...