‘Love Island 2020’ maakt deelnemers bekend!

Nog deze maand gaat het tweede Vlaams-Nederlandse seizoen van Love Island van start. Daarom heeft VIJF nu de deelnemers, of Islanders zoals dat dan heet, bekendgemaakt. Dit zijn de tien singles die in de villa van Love Island op zoek gaan naar de liefde.

Een wiskundeleraar, een Playboy-model met een papegaai, een profvoetballer en een voormalige Miss Waals-Brabant, dat is waar we ons aan mogen verwachten in het nieuwe seizoen van Love Island. We stellen de kleurrijke deelnemers graag nog eens in detail aan jullie voor.

Lisa (25) uit Izegem

Lisa Love Island
VIJF

De eerste deelnemer van het tweede seizoen van Love Island is de 25-jarige Lisa uit het West-Vlaamse Izegem. Ze is zorgkundige van beroep, maar daarnaast heeft ze ook al op de cover van Playboy gestaan. Ze heeft dus al heel wat levenservaring opgedaan, maar de man van haar dromen heeft Lisa nog niet gevonden.

Ze heeft wel een gevleugelde ‘man’ van haar dromen: haar papegaai. Die omschrijft ze zelf als “de grote liefde van haar leven”. Maar nu trekt ze dus naar Spanje in de hoop om haar gevleugelde liefde in te ruilen voor een van de playboys op Love Island. Als wij alvast een tip mogen geven aan de mannen in de villa: gewoon haar woorden herhalen zoals een papegaai, blijkbaar is dat dé weg naar haar hart.

Axel (24) uit Wijgmaal

Axel Love Island
VIJF

Hoewel je misschien zou verwachten dat niemand op Love Island tot vijf kan tellen, kan Axel dat vast en zeker wel. De 24-jarige Axel is namelijk wiskundeleraar van beroep. Wat zijn leerlingen denken van zijn deelname aan Love Island weten we niet, net zoals we ook niet weten waarom hij een gigantische tattoo van Bambi op z’n borstkas heeft.

Axel wil op Love Island wel de vrouw van zijn leven vinden, want hij is klaar om zich te settelen. Zo ziet hij z’n toekomst al helemaal voor zich. “Huisje kopen, kindjes, gewoon precies zoals het hoort.” Zelf denkt hij dat hij met z’n luisterend oor en z’n gevoelige kant goed in de markt zal liggen in de villa.

Josephine-Charlotte (20) uit Kuurne

Joseephine-Charlotte Love Island
VIJF

De volgende deelneemster is de 20-jarige Josephine-Charlotte uit Kuurne. Zij werkt als model en “is klaar met jongetjes”. Op Love Island hoopt ze daarom een échte man te kunnen vinden. Wij hebben onze twijfels of ze daarvoor aan het juiste adres is bij het programma, maar veel succes!

Josephine-Charlotte en haar achttien letters lange naam waarschuwt de mannen alvast dat ze het graag hard to get speelt. Ze neemt verder geen blad voor de mond en beweert dat “mannen die haar dumpen, achteraf altijd spijt hebben”. En da’s vooral jammer voor hen, want Josephine-Charlotte geeft mannen namelijk geen tweede kans.

Mattheüs (23) uit Sint-Truiden

Mattheüs Love Island
VIJF

Een andere opmerkelijke kandidaat is Mattheüs. Hij is 23 jaar oud en is profvoetballer in Kroatië. Daarnaast is hij ook aan de slag als personal trainer. Mattheüs is half Belgisch en half-Braziliaans en kan daardoor vloeiend Portugees.

Verder heeft Mattheüs ook nog een verborgen zangtalent dus kan hij de dames in de villa trakteren op een Portugese serenade. Mattheüs is bovendien een echte familieman en is op Love Island dus op zoek naar een vrouw om een gezinnetje mee te starten. “Ik mis de liefde en wil me graag settelen”, zo klinkt het bij de voetballer.

Giuliano (27) uit Overpelt

Giuliano Love Island
VIJF

De 27-jarige Giuliano is naar eigen zeggen dé ideale schoonzoon, maar dan wel eentje met een ondeugend kantje. Maar de Limburger met italiaanse roots heeft nog een extra troef in handen. Zo heeft hij namelijk een familierestaurant dus – jawel – we zitten met een man die kan koken. Giuliano is uiteraard vooral vertrouwd met de Italiaanse keuken, dus aan pizza en pasta geen gebrek.

Verder laat Giuliano ook weten dat hij een echte gentleman is die zijn vriendin behandelt als een echte prinses. Wanneer hij met iemand samen is, zal hij haar ook nooit bedriegen.

Raphaëlla (21) uit Waterloo

Raphaëlla Love Island
VIJF

De 21-jarige Raphaëlla is studente, maar was in het verleden Miss Waals-Brabant. Ze is naar eigen zeggen prettig gestoord en zegt yesman-gewijs op alles ja. Raphaëlla trekt zich niets aan van wat anderen van haar denken en doet gewoon wat ze zelf wil.

Hoewel Raphaëlla op alles ja zegt, heeft ze nog geen ja gezegd tegen een man. Die gaat ze daarom zoeken op Love Island. Wie indruk wilde maken op Raphaëlla met een grappige (kuch) openingszin, kan zijn plan maar beter opbergen. Want ze benadrukt dat ze bij haar niet moeten afkomen met goedkope openingszinnen. Dus die “deed het pijn toen je uit de hemel viel?” houden ze dus maar beter voor zichzelf. Raphaëlla is vooral op zoek naar een lieve en loyale man die ze hoopt te vinden op Love Island.

Imen (25) uit Noord-Brabant

Imen Love Island
VIJF

De eerste Nederlandse Islander is de 25-jarige Imen uit Noord-Brabant. Zij omschrijft zichzelf met de woorden druk, vrolijk en een beetje gek. Imen werkt als make-upartieste en is fan van cocktails en dansen.

Hoewel Imen nog steeds single is, heeft ze wel al een duidelijk beeld over haar toekomst. “Ik wil zeker trouwen en kinderen krijgen”, zo klinkt het. Ze hoopt op Love Island de liefde van haar leven te vinden en vooral “iemand om mee te knuffelen”. Gelukkig zijn de Islanders één bubbel en moet er dus geen rekening gehouden worden met social distancing.

Mert (20) uit Lochem

Mert Love Island
VIJF

De volgende vrijgezel op zoek naar de liefde is de Nederlander Mert. Hij is een voetballer en is naar eigen zeggen nog nooit in z’n leven verliefd geweest. Hij hoopt dat gevoel voor de eerste keer te ervaren op Love Island.

Mert hoopt op Love Island een meisje te vinden dat hij kan meenemen naar huis en daar kan voorstellen aan z’n ouders. Hoewel hij dus nog nooit verliefd is geweest, is Mert wel een gevoelige jongen. Daarnaast is hij ook ijdel en geeft hij mee dat hij elke week naar de kapper gaat. Hopelijk blijft hij dus niet te lang op Love Island of hij zou zomaar eens een kappersafspraak missen.

Joan (25) uit Amsterdam-Noord

Joan Love Island
VIJF

De 25-jarige Joan uit Amsterdam-Noord werkt als hostess en dj. Ze houdt van flirten, maar vond tijdens haar verleidingspogingen nog niet de man die ze zocht. Joan is half-Indonesisch en houdt van dansen. Ze heeft alvast wel een belangrijke voorwaarde voor haar toekomstige vriend: “Hij moet mijn droge humor kunnen waarderen en tegen al mijn geklets kunnen”.

Joan hoopt op Love Island de liefde van haar leven te vinden en hoopt de perfecte match te vinden. De vlinders in haar buik is ze nu al even kwijt, maar ze hoopt deze op Love Island opnieuw te kunnen voelen.

Remco (25) uit Utrecht

Remco Love Island
VIJF

De laatste mannelijke Islander is de Nederlander Remco. Hij is een 25-jarige waterrat die het liefst van al zijn dagen zou doorbrengen op z’n surfplank. Maar daarnaast houdt hij ook van de vrouwtjes, maar zijn droomvrouw kon hij nog niet vinden.

Remco gelooft wel nog steeds in de ware en hoopt dat die rondloopt in de villa van Love Island. Omdat Remco gelooft dat er één perfecte vrouw voor hem is, zal hij niet stoppen met zoeken tot hij haar gevonden heeft.

Fabiënne (23) uit Eindhoven

Fabiënne Love Island
RTL

Fabiënne tot slot is de laatste Islander die bij de eerste lading bewoners start. Daardoor is de groep dus weer met een oneven aantal deelnemers en valt er ook meteen weer iemand uit de koppelboot. Fabiënne is 23 en beauty-specialiste van beroep. Ze heeft Surinaamse en Nederlandse roots.

Haar grootste troef is haar enorme bos krullen, waarmee ze de aandacht van elke man weet te trekken. “Als ik binnenkom, dan kom ik binnen als een bom en kan ik kiezen wie ik wil”, zo klinkt het bij de pittige dame. Fabiënne hoopt op Love Island de liefde van haar leven te vinden.

Love Island start op maandag 31 augustus en is vanaf dan elke avond te zien op VIJF.

Love Island

YESSS! Dit zijn de Islanders van het nieuwe seizoen ?

Geplaatst door Love Island RTL op Maandag 24 augustus 2020
Meer
Lees meer...