‘Love Island’ seizoen 2 krijgt teaser en startdatum

Het tweede seizoen van Love Island komt eraan! Deze maand nog zullen we kennismaken met de nieuwe islanders die in een villa op zoek kunnen gaan naar de liefde. Het nieuwe seizoen kreeg ook al een eerste teaser met presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood.

Nadat het eerste seizoen van Love Island vorig jaar een groot succes werd, maakte VIJF al snel bekend dat er ook dit jaar een nieuw seizoen zou komen. Omdat Love Island zich afspeelt in een gesloten villa in Spanje zijn er geen problemen door de coronacrisis en konden de opnames gewoon plaatsvinden.

Love Island

In Love Island wordt een groep singles in een villa gestoken. Daar moeten ze elke week koppels vormen. Met hun tijdelijke partner moeten ze die week dan verschillende opdrachten uitvoeren om te testen of ze goed bij elkaar passen. De opnames lopen synchroon met de uitzending, dus krijg je elke dag een overzicht van de gebeurtenissen in de villa. Kijkers kunnen stemmen op hun favoriete koppel en het koppel dat op het einde de meeste stemmen kan halen, wint Love Island.

De winnaars van vorig jaar, Denzel en Aleksandra, zijn nu nog steeds een koppel. Zij werden op het einde van het seizoen door de kijkers verkozen tot hun favoriete koppel en gingen naar huis met een geldprijs van maar liefst 25.000 euro. Ook Rowéna en Stenn zijn nu nog steeds een koppel.

Bekijk hier de teaser voor het tweede seizoen van Love Island:

https://www.facebook.com/vijf/posts/10159149954075832

Geen Temptation in 2021

Het nieuwe seizoen van Love Island is vooral goed nieuws voor fans van reality die het volgend jaar zonder Temptation Island zullen moeten doen. Want SBS Belgium maakte vandaag bekend dat er volgend jaar geen nieuw seizoen komt van Temptation Island. En ook Expeditie Robinson slaat een jaartje over.

Door de uitbraak van het coronavirus was het namelijk niet mogelijk om respectievelijk naar Thailand of een onbewoond eiland te reizen voor de opnames.

Love Island is vanaf maandag 31 augustus elke dag (behalve op zaterdag) te zien op VIJF.

Meer
Lees meer...