Marie Verhulst toont voor het eerst haar vriend Jef die ook in ‘De Verhulstjes’ te zien zal zijn

Marie Verhulst heeft voor het eerst een foto van haarzelf met haar vriend gedeeld. De dochter van Gert Verhulst is al sinds afgelopen zomer samen met Jef, maar die wilde tot nu toe uit de spotlight blijven. Vanaf vanavond zal hij echter te zien zijn in De Verhulstjes en dus deelde Marie alvast een foto van hen samen op Instagram.

“Hij heet Jef en werkt achter de schermen van Studio 100. Hij is zo’n goede aanvulling van mijn leven op dit moment. Ik ben enthousiast over alles wat ik meemaak en ik moet dat met iemand kunnen delen. Jef gaat mee in mijn enthousiasme en ik ben daar heel blij mee”, zei Marie Verhulst eind juli in het programma De Zomer Van over haar nieuwe vriend.

Ze voegde daar wel snel aan toe dat we Jef niet vaak zouden te zien krijgen. “Ik ben altijd voorzichtig met de dingen die ik deel over mijn liefdesleven. Jef heeft nooit gekozen voor de spotlights, en dat wil ik respecteren. Hij hoeft zijn leven niet om te gooien omdat hij op mij verliefd is geworden”, klonk het toen.

Eerste beelden

Maar toen besliste de familie Verhulst om eindelijk een realityreeks over henzelf te laten maken. In De Verhulstjes zal naast Gert en zijn vrouw Ellen, de kinderen Marie en Viktor, de pas overleden opa Jos en de bouviers Marcel en Leo uiteraard ook Maries vriend Jef te zien zijn.

Marie Verhulst en haar vriend Jef in ‘De Verhulstjes’ op VIER

Gisteren deelde VIER een clip met Zo Zijn Wij, de titelsong van De Verhulstjes. Tussen beelden van een zingende Gert Verhulst door zie je in die video heel wat korte fragmenten uit de reeks. Zo kregen we ook Jef voor het eerst even te zien. En vandaag toonde Marie haar vriend dan volledig aan de wereld met een schattige foto op Instagram. “Zo verliefd op jou”, schreef ze erbij.

De Verhulstjes is vanaf 7 januari elke donderdag te zien om 20.35 uur op VIER.

Meer
Lees meer...