Gert Verhulst verliest papa Jos: “Slaap zacht vader …”

Jos Verhulst, de vader van Gert Verhulst en grootvader van Viktor en Marie, is op 90-jarige leeftijd overleden. Dat laten zowel Gert, Viktor als Marie weten op Instagram.

“Slaap zacht vader …”, schreef Gert Verhulst op Instagram bij een foto van zijn vader. De 90-jarige Jos sukkelde al langer met zijn gezondheid en raakte recent ook besmet met het coronavirus. Volgens Het Nieuwsblad leek hij daarvan hersteld, maar lag hij wel nog in het ziekenhuis om aan te sterken. Daar is hij nu toch overleden.

Marie en Viktor

Ook de kinderen van Gert nemen op Instagram afscheid van hun grootvader met foto’s van filmpjes van henzelf met opa Jos. “M’n lievelings. slaap zacht”, schrijft Marie Verhulst.

“Lieve Jos, we hebben samen alleen maar mooie herinneringen gemaakt. Daarvoor kan ik je niet dankbaar genoeg zijn. Mijn laatste woorden waren: ‘Ik zie je graag’. En dat zal ik voor altijd blijven doen”, schrijft Viktor Verhulst.

De Verhulstjes

Hoewel Jos Verhulst overleden is, zal kijkend Vlaanderen hem binnenkort toch nog op televisie kunnen zien. De vader van Gert komt namelijk ook voor in de nieuwe realityreeks De Verhulstjes die binnenkort te zien zal zijn op VIER. In de eerste trailer van dat programma zagen we al hoe de familie Verhulst vernam dat Jos opgenomen was in het ziekenhuis.

Zo neemt de familie Verhulst afscheid van Jos

Meer
Lees meer...