Gert Verhulst zingt zelf titelnummer ‘De Verhulstjes’: Beluister het hier

Morgen, op donderdag 7 januari, gaat de reek De Verhulstjes van start. Daarin zal de familie Verhulst door de cameraploeg van VIER gevolgd worden. En zo’n programma heeft natuurlijk ook een titelnummer nodig. En dat krijgen we nu al te horen.

Als de helft van Samson en Gert heeft Gert Verhulst al honderden nummers opgenomen. Maar zelfs nu zijn rode hemden aan de kapstok blijven hangen, blijft hij zingen. Zo zingt hij nu Zo Zijn Wij, het titelnummer voor de reeks De Verhulstjes waarin zijn eigen familie gevolgd wordt.

De Verhulstjes

Vanaf morgen kunnen we volgen wat de familie Verhulst zoal doet tijdens de lockdown. Het zijn namelijk drukke dagen voor de familie. Zo neemt Marie de fakkel over van haar papa Gert als baasje van Samson en is Gert nog steeds CEO van Studio 100, waarbij de parken van Plopsaland zich moesten aanpassen aan de coronamaatregelen.

Naast Gert en Marie zullen we ook Viktor en Ellen, de vrouw van Gert volgen. Ook opa Jos, die onlangs overleed zal in de reeks te zien zijn, net zoals Marcel en Leo, die we voorlopig nog niet kennen.

Zo Zijn Wij

We zullen in De Verhulstjes de familie dus heel wat beter leren kennen, in hun goede, maar ook hun slechte dagen. Om het geheel nog wat persoonlijker te maken, zingt de pater familias Gert zelf het titelnummer van de reeks in.

Het nummer Zo Zijn Wij werd geschreven door Gert zelf in samenwerking met Jelle Cleymans. Het arrangement werd verzorgd door Wietse Meys. Voor het nummer werden zelfs strijkers ingeschakeld en fans zullen zeker wel een beetje Samson en Gert-nostalgie voelen wanneer ze het nummer horen.

Beluister hier het volledige nummer Zo Zijn Wij:

De Verhulstjes is vanaf 7 januari elke donderdag te zien om 20.35 uur op VIER.

Meer
Lees meer...