‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’: bekijk hier de eerste beelden van het tweede seizoen

Het tweede seizoen van de realityreeks rond de familie Verhulst gaat binnenkort van start. Omdat Gert, vrouw Ellen, zoon Viktor en dochter Marie zich deze keer in Zuid-Frankrijk bevinden, kreeg het programma de naam De Verhulstjes in Saint-Tropez. Bekijk hier alvast de eerste beelden.

Het eerste seizoen van De Verhulstjes op Play4 begin dit jaar was meteen een schot in de roos. Met uitgestelde kijkers erbij kon het programma meermaals rekenen op ruim 1 miljoen kijkers. Jaren na De Planckaerts en De Pfaffs is Vlaanderen het dus nog lang niet beu om het wel en wee van een bekende familie te volgen.

Saint-Tropez

Het eerste seizoen van De Verhulstjes speelde zich grotendeels af in Oostduinkerke aan de Belgische kust. Daar woont Gert Verhulst namelijk in zijn villa met vrouwlief Ellen. Voor het tweede seizoen mogen we ons echter verwachten aan een volledig nieuw decor. Twee jaar geleden kocht Gert namelijk een villa in Saint-Tropez aan de Côte d’Azur in Frankrijk. Door de coronacrisis stond die tot nu toe echter grotendeels leeg.

Nu het reisverbod opgeheven is en de familie eindelijk tijd heeft in hun drukke programma, was het tijd voor een gezamenlijke familievakantie. Begin juni maakten De Verhulstjes al bekend dat ze aangekomen waren in Saint-Tropez en dat de opnames voor het tweede seizoen van hun realityreeks dus begonnen waren, en nu krijgen we ook de eerste beelden te zien.

In de korte trailer zien we hoe Gert Verhulst, vrouw Ellen, zoon Viktor en dochter Marie genieten van het “leven als God in Frankrijk”. Op de beelden is voorlopig wel geen spoor van de schoonkinderen Sarah en Jef.

Bekijk hier de eerste beelden van De Verhulstjes in Saint-Tropez

De Verhulstjes in Saint-Tropez is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...