‘De Verhulstjes’ aangekomen in Saint-Tropez voor opnames tweede seizoen

De opnames voor het tweede seizoen van De Verhulstjes zijn van start gegaan. Dat liet de familie Verhulst zelf weten via Instagram met een foto familiefoto met Gert, vrouw Ellen, zoon Viktor en dochter Marie in het zonnige Saint-Tropez. Daar zal het tweede seizoen van de populaire realityreeks zich namelijk afspelen.

Het eerste seizoen van De Verhulstjes op Play4 begin dit jaar was meteen een schot in de roos. Met uitgestelde kijkers erbij kon het programma meermaals rekenen op ruim 1 miljoen kijkers. Jaren na De Planckaerts en De Pfaffs is Vlaanderen het dus nog lang niet beu om het wel en wee van een bekende familie te volgen.

Gezinsvakantie

Het eerste seizoen van De Verhulstjes speelde zich grotendeels af in Oostduinkerke aan de Belgische kust. Daar woont Gert Verhulst namelijk in zijn villa met vrouwlief Ellen. Voor het tweede seizoen mogen we ons echter verwachten aan een volledig nieuw decor.

Twee jaar geleden kocht Gert namelijk een villa in Saint-Tropez aan de Côte d’Azur in Frankrijk. Door de coronacrisis stond die tot nu toe echter grotendeels leeg. Ondertussen is het reisverbod al even opgeheven, maar was Gert Verhulst druk bezig met de talkshow De Cooke & Verhulst Show. Nu dat erop zit, gaat het gezin er even tussenuit naar Zuid-Frankrijk. Dat doen ze samen met een cameraploeg zodat de gezinsvakantie meteen ook zal dienen als tweede seizoen van De Verhulstjes.

Gert, Ellen, Viktor en Marie

“Seizoen 2 here we come! Opnames van start gegaan …”, schrijven De Verhulstjes bij een foto met naast Gert Verhulst ook zijn vrouw Ellen en de kinderen Viktor en Marie. Het ziet er dus naar uit dat de schoonkinderen Sarah en Jef er voorlopig nog niet bijzijn. Van Jef is wel al bekend dat hij later nog afkomt.

Wanneer het tweede seizoen van De Verhulstjes zal uitgezonden worden op Play4 is nog niet geweten. Wel is al bekend dat ook deze reeks uit zes aflevering zal bestaan.

De familie Verhulst geniet van hun vakantie

Viktor Verhulst deelde ook al een foto met Gert

Meer
Lees meer...