‘De Verhulstjes’ komen begin februari al terug met derde seizoen

Een aantal dagen geleden is bekendgemaakt dat De Verhulstjes een derde seizoen zou krijgen en nu deelde Play4 ook de releasedatum van die nieuwe afleveringen. Vanaf maandag 7 februari kunnen we de avonturen van de familie Verhulst terug volgen op televisie. Het nieuwe seizoen zal zich vooral in Antwerpen afspelen.

Het nieuwe en derde seizoen van De Verhulstjes komt er zeer binnenkort aan, want binnen een dikke tien dagen, op 7 februari , is het al zover. Dan zullen we het leven van Gert, Ellen, Viktor en Marie weer vanop de eerste rij kunnen volgen.

Meer samen

De Verhulstjes zijn net zoals de Pfaffs en de Planckaerts een begrip in Vlaanderen. Reden genoeg om hen hun eigen realityserie te geven dus. In het eerste seizoen, dat exact een jaar geleden te zien was, volgden we het gezin vooral in hun huis in Oostduinkerke. Op dat moment was het land nog steeds in lockdown, waardoor de familie meer tijd had om bij elkaar te zijn. Daarna volgde een seizoen vanuit Saint-Tropez, waar Gert een villa heeft.

De nieuwe afleveringen zullen zich weer ergens anders afspelen. In de eerste teaser was al te zien dat Antwerpen vanaf nu de thuishaven van de Verhulstjes zal zijn. Het nieuwe appartement van Gert en Ellen is klaar en ook Viktor en Marie hebben een eigen stekje in de stad. Door de nieuwe uitvalsbasis zullen de kijkers ook meer werkgerelateerde dingen te zien krijgen, doordat de kantoren van Studio 100 en alle andere mediagebouwen nu veel dichterbij zijn. De Verhulstjes is vanaf maandag 7 februari te zien op Play4 en via goplay.be. Een exact uitzenduur is nog niet bekend.

Bekijk hier de eerste teaser van ‘De Verhulstjes’:

Meer
Lees meer...