De Verhulstjes komen binnenkort met een derde seizoen van hun realityserie

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want de familie Verhulst komt binnenkort weer je huiskamer binnen. Play4 deelde zojuist het nieuws dat De Verhulstjes een derde seizoen zal krijgen en dat het binnenkort al te zien zal zijn. Daarbij loste de zender ook al een eerste teaser. De nieuwe afleveringen zullen zich vooral afspelen in Antwerpen, waar de familie een nieuw stekje heeft.

Binnenkort is De Verhulstjes weer te zien op Play4. Dat bevestigde de zender zojuist aan de hand van een aantal eerste beelden. Het seizoen zal zich in en rond Antwerpen afspelen en neemt de kijker mee naar Studio 100, het nieuwe appartement van Gert, de feestjes waar Viktor moet draaien, enzovoort. Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Antwerpen

In het eerste seizoen zagen we de familie Verhulst tijdens de eerste lockdown in Oostduinkerke, in het tweede namen ze ons mee op reis naar Saint-Tropez en het derde zal vooral in het teken staan van Antwerpen. Zowel Viktor en Marie Verhulst hebben een eigen appartement in de stad en nu lijkt ook Gert een nieuw stulpje te hebben in de stad. Dat zal ervoor zorgen dat het gezin elkaar weer vaak zal zien en dat er dus genoeg content is voor een nieuw seizoen van De Verhulstjes.

De nieuwe uitvalsbasis is ook dichter in de buurt van alle werkgerelateerde verplichtingen die het gezin heeft. In de eerste teaser kunnen we alvast zien hoe het gezin in kerstpakken rondloopt in de kantoren van Studio 100, hoe Marie een aantal opnames heeft voor Samson & Marie en hoe Gert een optreden geeft in het Sportpaleis en presenteert in Dancing With The Stars. Het derde seizoen lijkt dus alvast een drukke periode in het gezin te capteren. Op de releasedatum is het nog even wachten.

Bekijk hier de eerste teaser van het nieuwe seizoen:

Meer
Lees meer...