Studio 100 komt met ‘K3 Bootcamp’ waarop jij het K3-vak kan leren

In K2 zoekt K3 zagen we hoe 18 potentiële leden van K3 in een bootcamp klaargestoomd werden voor het leven als K3’tje. Hoe dat precies gaat, kan je binnenkort ook zelf ontdekken in de Immersive K3 Bootcamp in Antwerpen.

In december kan je binnenstappen in de “wereld van K3”. Het gaat om een bootcamp waarbij je zelf kan ervaren hoe het is om klaargestoomd te worden voor het K3-leven. Wil jij dus voelen hoe het is om een kandidaat van K2 zoekt K3 te zijn, dan kan dat nu op de Meir in Antwerpen. Als we al één tip kunnen geven, zorg dan dat je alle dvd’s van K3 gezien hebt.

Immersive K3 Bootcamp

De Immersive K3 Bootcamp bevindt zich op de Meir in Antwerpen en bestaat uit verschillende kleurrijke 360° projectieruimtes. De nieuwe K3, die nu zaterdag in de finale van K2 zoekt K3 bekendgemaakt zal worden, zal je daar helpen om het perfecte K3’tje te worden.

Tijdens de bootcamp moet je poseren voor een fotoshoot, krijg je de danspasjes aangeleerd van een choreograaf én krijg je ook de kans om mee te spelen in de videoclip van K3. Studio 100 belooft daarbij dat het zowel voor jonge als voor “iets oudere” K3-fans een spectaculaire ervaring is.

Tickets zijn nu te koop via de website K3Bootcamp.be en kosten 18,5 euro per persoon. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis binnen. Wie wil gaan, kan op de website een tijdslot reserveren. Snel zijn is dus de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Bekijk hier de aankondiging van de immersive K3 Bootcamp:

De K3 Bootcamp is van woensdag 22 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 te vinden op de Meir in Antwerpen.

Meer
Lees meer...