Left Right
scrollTop top

Nieuwe K3 wordt meteen gevolgd in eigen realityshow


K3, een nieuw begin
© VTM

Het is bijna zover. Op zaterdag 27 november 2021 zullen we weten wie van K2 opnieuw K3 maakt. Amy, Celester, Diede of Julia zal zich vanaf dan het nieuwe lid van K3 kunnen noemen. En hoe het haar in de eerste weken vergaat, zullen we meteen kunnen meevolgen in een nieuw programma.

Wie al een beetje in paniek was omdat ze vanaf volgende week z’n vaste afspraak met K3 kwijt is, hoeft niet langer te vrezen. Want na de finale van K2 zoekt K3 zal je elke zaterdagavond op VTM kunnen kijken naar K3, een nieuw begin.

K3, een nieuw begin

Het nieuwe lid van K3 zal in sneltempo klaargestoomd worden voor de shows van de meidengroep (die dus al zeker een meidengroep zal blijven). En daar zullen we bij kunnen meekijken. Vanaf zaterdag 4 december 2021 verschijnt namelijk K3, een nieuw begin op VTM. Dat programma zal uitgezonden worden om 19.55 uur, hetzelfde uur als K2 zoekt K3 de afgelopen weken.

We zullen dus op de eerste rij zitten bij de opnames van het nieuwe nummer Waterval, dat ongetwijfeld ook al meteen een videoclip zal krijgen. Daarnaast mogen we ook binnenkijken bij de repetities voor de shows én de voorbereidingen voor het nieuwe album van K3. Daarbij zullen we dus al zeker Hanne en Marthe te zien krijgen, maar wie het derde lid wordt, dat komen we zaterdag te weten in de grote finale van K2 zoekt K3.

De finale van K2 zoekt K3 is nu zaterdag, 27 november 2021, te zien op VTM en VTM GO. Vanaf zaterdag 4 december kan je op datzelfde moment kijken naar K3, een nieuw begin.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…