‘K2 zoekt K3’: Deze nummers zingen kandidaten mét K2 in halve finale

Zaterdag is het al tijd voor de halve finale van K2 zoekt K3 en het belooft een interessante aflevering te worden. We zullen voor de eerste keer de nieuwe K3 samen aan het werk zien. Hanne en Marthe zullen namelijk optreden met alle zes overgebleven kandidaten. Eén van de combinaties die we daarbij aan het werk zullen zien, zal dus de nieuwe bezetting van K3 worden.

De voorlaatste aflevering van K2 zoekt K3 staat voor de deur. Zaterdag zullen de zes halve finalisten, Amy, Celester, Diede, Julia, Luca en Remi, voor de eerste keer het podium delen met Hanne en Marthe. Dit zijn de nummers die ze zullen brengen.

Trio met Hanne en Marthe

In de kwartfinale, ondertussen bijna twee weken geleden, kregen we de kandidaten al in trio’s te zien. Die werden toen samengesteld uit twee deelnemers en één bekende artiest. Maar nu is het tijd voor interessantere trio’s, namelijk de zes mogelijke K3’s. In extra video’s kregen we al een voorsmaakje van hoe de deelnemers klinken in combinatie met Hanne en Marthe.

De zes halve finalisten zullen de show openen met een groepsoptreden van Superhero, ook daarbij zullen Hanne en Marthe al meezingen. Daarna krijgen we de zes mogelijke samenstellingen van K3 te zien. Net zoals de vorige weken krijgen de kandidaten na hun optreden een score op 1.000. Die wordt samengesteld uit de scores van de vijf vaste juryleden en de publieksjury in de zaal. De drie kandidaten met de hoogste scoren plaatsen zich rechtstreeks voor de finale. De overige drie moeten nog een solonummer brengen om Hanne en Marthe te proberen overtuigen om hen het laatste Golden Ticket te geven.

Dit zijn de nummers die de kandidaten met Hanne en Marthe zullen brengen:

  • Amy, Hanne en Marthe zingen Eyo
  • Celester, Hanne en Marthe zingen Het Gaat Beter Als Je Danst
  • Diede, Hanne en Marthe zingen Jij Bent De Bom
  • Julia, Hanne en Marthe zingen Pina Colada
  • Luca, Hanne en Marthe zingen Drums Gaan Boem
  • Remi, Hanne en Marthe zingen Alle Kleuren

De solonummers van de mogelijke afvallers zijn nog niet bekend.

De halve finale van K2 zoekt K3 is op zaterdag 20 november om 19.55 uur te zien op VTM en op VTM GO.

Meer
Lees meer...