‘K2 Zoekt K3′: Derde liveshow toont kandidaten in trio’s met bekende sterren

Na twee weken met enkel solo-optredens gaan we zaterdag de kandidaten van K2 zoekt K3 voor de eerste keer aan het werk zien in trio’s. Die zullen bestaan uit twee deelnemers en één bekende ster. Sterren van dienst zijn Milow, Metejoor, Jaap Reesema en James Blunt. Het blijft natuurlijk wel een wedstrijd rond K3, dus zal elke kandidaat ook nog solo een K3-liedje brengen.

Het is al tijd voor de derde studioshow van K2 zoekt K3. Daarin zullen we alle acht overblijvers twee keer aan het werk zien. De eerste keer zal dat in een trio zijn, bestaande uit twee kandidaten en een grote naam. De tweede keer zullen ze opnieuw solo op het podium verschijnen.

Trio’s

De show wordt zaterdag opnieuw geopend met een groepsnummer. Het gaat daarbij om Land Van De Regenboog. Daarna worden de acht overblijvende kandidaten van K2 zoekt K3 opgesplitst in duo’s. Elk duo krijgt daarbij het gezelschap van een grote ster met wie ze samen een van hun nummers zullen brengen. We krijgen alle kandidaten dus voor de eerste keer te horen in een nummer dat niet van K3 is en voor enkelen van hen zal dat zelfs in het Engels zijn.

Het eerste duo bestaat uit Kato en Luca. Zij zullen samen met Milow het nummer Whatever It Takes brengen. Vervolgens is het de beurt aan Remi en Manou. Samen met Metejoor zullen zijn het nummer 1 Op Een Miljoen brengen. Julia en Celester krijgen dan weer het gezelschap van een echte wereldster: James Blunt. Zij zullen – hoe kan het ook anders? – zijn monsterhit You’re Beautiful brengen. Het laatste duo bestaat uit Diede en Amy. Zij delen het podium met de Nederlander Jaap Reesema voor het nummer Nu Wij Niet Meer Praten.

Bekijk hier hoe de deelnemers te weten kwamen met wie ze samen op het podium zullen staan:

Solo’s

De kandidaten zullen daarnaast ook alleen op het podium verschijnen. Daarbij brengen ze wel opnieuw een nummer van K3, inclusief act én voor sommigen de iconische outfits.

Deze week zijn er nog maar vijf Golden Seats, waarbij Hanne en Marthe opnieuw één van de drie afvallers kunnen redden. De vijf Golden Seats én de kandidaat die het Golden Ticket krijgt, zijn daarna zeker van een plekje in de halve finale, die op zaterdag 20 november wordt uitgezonden. K2 zoekt K3 slaat op zaterdag 13 november namelijk een weekje over door de WK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Estland.

Dit zijn de solonummers die we zaterdag te horen krijgen:

  • Amy (25, Averbode, BE) zingt Borst Vooruit
  • Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Kusjesdag
  • Diede (20, Someren, NL) zingt Ster
  • Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Bij De Politie
  • Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Ushuaia
  • Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Dieper Dan De Zee
  • Manou (21, Beilen, NL) zingt Meiden Van De Brandweer
  • Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Liefde Geeft Je Vleugels

K2 zoekt K3 is zaterdag om 19.55 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...