‘K2 zoekt K3’ kiest voor musical en film als thema voor tweede studioshow

Dat het repertoire van K3 na 23 jaar muziek maken heel breed en divers is, mag geen verrassing zijn. Naast het maken van studioalbums en het geven van optredens is de meidengroep ook regelmatig te zien en horen in een film of musical. Tijdens de tweede studioshow van K2 zoekt K3 zal nagegaan wie van de tien overgebleven kandidaten daar het best voor geschikt is.

De plaatsjes in K2 zoekt K3 worden steeds duurder. Zo namen we vorige week na de eerste studioshow afscheid van de Nederlander Dirk (23) en de Belgische Giana (19). De amper 18-jarige Julia kon op genade rekenen van Hanne en Marthe en mocht dankzij een Golden Ticket toch door naar de volgende aflevering. Daardoor blijven er nog tien kanshebbers over om de plaats in te nemen van Klaasje in K3.

Groepsperformance

In die tweede studioshow, die komende zaterdagavond te zien is op VTM, zullen de overgebleven kandidaten voor het eerst allemaal samen op een podium staan. Dat doen ze met een groepsperformance van het nummer Filmster waarmee meteen de sfeer gezet is in K2 zoekt K3. Na dat optreden zingt elke finalist ook nog een eigen nummer dat telkens uit een musical of film van K3 komt.

Tussen de optredens door krijgen de kandidaten te horen hoe de man in de straat over hen denkt. Hanne en Marthe wagen zich namelijk aan een marktonderzoek. Daarbij vragen ze niet enkel de mening over de finalisten, maar ook over de juryleden. Benieuwd hoe kijkend Vlaanderen en Nederland nu echt denkt over de controversiële Gordon.

7 Golden Seats

Nadat alle tien de finalisten hun nummer hebben gebracht, is het opnieuw tijd aan de vijfkoppige jury om te stemmen. Zij mogen de kandidaten tot maximaal 500 sterren toekennen (100 per persoon). De rest van de stemmen komt van de 100-koppige publieksjury, die ook tot 500 sterren mag uitdelen. Aangezien er in de studio maar zeven Golden Seats meer staan, dreigen er dus maar liefst drie kandidaten K2 zoekt K3 te moeten verlaten. Al kan er uiteraard ook deze keer weer een Golden Ticket uitgedeeld worden door Marthe en Hanne.

De vijf juryleden zijn ook opnieuw aanwezig bij K2 zoekt K3 – Bron: VTM

Deze nummers zingen de 10 overgebleven finalisten tijdens de tweede studioshow van K2 zoekt K3:

  • Amy (25, Averbode, BE) zingt De Drie Biggetjes uit de gelijknamige K3-musical
  • Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Trouwen uit de film K3 en het IJsprinsesje
  • Chanel (23, Utrecht, NL) zingt Niet Normaal uit de film K3 Bengeltjes
  • Diede (20, Someren, NL) zingt Liefde Is Overal uit de film K3 Love Cruise
  • Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Loko Le uit de film K3 Dierenhotel
  • Justine (24, Assebroek, BE) zingt Geloof In Jezelf uit de musical Alice In Wonderland
  • Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Amor uit de musical De Drie Biggetjes
  • Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Waar Zijn Die Engeltjes uit de film K3 Bengeltjes
  • Manou (21, Beilen, NL) zingt Dans Van De Farao uit de gelijknamige K3-film
  • Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Toveren uit de musical Doornroosje

K2 zoekt K3 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...