Left Right
scrollTop top

‘K2 zoekt K3’: Gert Verhulst versterkt jury in eerste studioshow; voor anderen eindigt hun droom


K2 zoekt K3 liveshow 1 jury
© Juryleden Natalia, Samantha Steenwijk, Gert Verhulst, Ingeborg en Gordon openen de eerste studioshow van ‘K2 zoekt K3’ – Bron: VTM

De zoektocht naar het nieuwe lid van K3 begint komende zaterdag echt. Na vijf auditieshows en een bootcamp blijven er voor de eerste studioshow van K2 zoekt K3 nog twaalf kandidaten over. Zij zullen niet alleen moeten optreden voor een groot publiek, maar ook voor Studio 100-topman Gert Verhulst, die de jury komt versterken. En meteen zijn de plaatsjes duur, want het twaalftal strijdt voor amper negen Golden Seats.

Vijftien kandidaten leken na vijf gewetenloze en stressvolle auditieafleveringen van K2 zoekt K3 op weg naar de eerste studioshow. Tien van hen verdienden hun plaatsje op een van de Golden Seats dankzij een hoge score van het publiek, vijf anderen konden rekenen op genade van Hanne en Marthe en kregen een Golden Ticket.

12 finalisten

K2 zoekt K3 bewees vorige week echter nog maar eens dat het programma vol verrassingen zit. Voor ze naar de eerste studioshow mochten, trokken de vijftien finalisten namelijk op K3-bootcamp. Daar moesten we nog afscheid nemen van Jemaima, Babette en Elise, een keuze waarin veel kijkers zich niet konden vinden. Op sociale media was dan ook heel wat kritiek te lezen na de uitzending.

De twaalf overgebleven kandidaten konden zich na de bootcamp beginnen opmaken voor de eerste studioshow. Amy, Celester, Chanel, Diede, Dirk, Giana, Julia, Justine, Kato, Luca, Manou en Remi zijn de voorbije dagen door de verschillende coaches zo goed mogelijk klaargestoomd voor hun eerste echte optreden voor een groot publiek.

9 Golden Seats

Bij die toeschouwers zit vanaf deze week ook Gert Verhulst. Hij vormt samen met Natalia, Samantha, Gordon en Ingeborg de vijfkoppige jury van K2 zoekt K3 tijdens de studioshows. Zij mogen de kandidaten tot maximaal 500 sterren toekennen. De rest van de stemmen komt van de 100-koppige publieksjury, die ook tot 500 sterren mag uitdelen.

Die twee scores worden opgeteld en bepalen welke deelnemers de hoogste punten krijgen, en zo een plaats verdienen op een van de negen Golden Seats. Wie op zo’n stoel zit op het einde van de aflevering, mag door naar de volgende studioshow. De drie kandidaten met de laagste scores moeten de competitie verlaten … al kunnen ook hier Hanne en Marthe nog steeds iemand redden met een Golden Ticket.

Deze K3-songs brengen de 12 finalisten tijdens de eerste studioshow van K2 zoekt K3:

 • Amy (25, Averbode, BE) zingt Hart Verloren
 • Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Hippie Shake
 • Chanel (23, Utrecht, NL) zingt Kus Van De Juf
 • Diede (20, Someren, NL) zingt Bikini Vol Zand
 • Dirk (23 jaar, Tilburg, NL) zingt Feestje In De Keuken
 • Giana (19 jaar, Hoevenen, BE) zingt Disco Oma
 • Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Parels
 • Justine (24, Assebroek, BE) zingt Luka Luna
 • Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Play-O
 • Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Je Hebt Een Vriend
 • Manou (21, Beilen, NL) zingt I Love You Baby
 • Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Smoorverliefd
Deze 12 overgebleven kandidaten zijn te zien in de eerste studioshow van K2 zoekt K3 – Bron: VTM

K2 zoekt K3 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op VTM en VTM GO.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…