Left Right
scrollTop top

Plottwist in ‘K2 zoekt K3’: Niet iedereen haalt liveshows


K2 zoekt K3 bootcamp
© VTM

Vanaf deze week ziet K2 zoekt K3 er helemaal anders uit. De vijftien overgebleven kandidaten beginnen namelijk aan het K3-bootcamp. En voor sommigen onder hen wordt dat al meteen de eindhalte van hun deelname aan het programma.

Van de 22.000 deelnemers die hun kans wilden wagen om het derde lid van K3 te worden, blijven er nu nog maar 15 over. En dat aantal zal nog een keer afnemen voor de liveshows van start gaan.

Bootcamp

De negen Nederlanders en zes Vlamingen die nog in de running zijn voor de derde plaats in K3 beginnen zaterdag aan hun bootcamp. Daar zullen ze de kneepjes van het K3-vak leren. Ook zullen ze voor de eerste keer hun mogelijke debuutsingle horen. Het nummer heet Waterval en mist voorlopig nog een derde stem.

Aan het begin van de bootcamp gaan de 15 finalisten samen naar een K3-show kijken en krijgen ze dus te zien waar ze voor klaargestoomd worden. Vervolgens worden ze opgeschrikt door een boodschap van de vier juryleden: Natalia, Samantha, Ingeborg en Gordon.

Niet iedereen in liveshows

De vier juryleden laten aan de kandidaten weten dat niet iedereen de liveshows zal halen. “We komen nog even de ambetanterik uithangen. Want de komende drie dagen is niemand zeker van zijn plek in de studioshows. Niemand. Voor een aantal van jullie wordt het einde van de bootcamp ook het einde van K2 zoekt K3.” Voor het einde van de bootcamp zullen we dus nog afscheid moeten nemen van verschillende kandidaten.

Wie dat worden, zal bepaald worden tijdens de verschillende workshops, die doorgaan in Poperinge. Tijdens een workshop met Jacques Vermeire en Hanne krijgen de vijftien overblijvers een les acteren. De Nederlandse zanger Rolf Sanchez en Marthe zullen zang en podiumprésence leren aan de kandidaten. Maar de grote uitdaging wordt het nieuwe nummer Waterval in sneltempo onder de knie moeten krijgen en daar hoort natuurlijk ook een gloednieuwe choreo bij. De kandidaten moeten niet alleen optreden voor hun K3-coaches, maar in een tweede optreden zitten hun vrienden en familie in de zaal. Maar dé vraag is natuurlijk: wie haalt de liveshows en van wie moeten we deze week al afscheid nemen?

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van zaterdag:

K2 zoekt K3 is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op VTM en VTM GO.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…