Left Right
scrollTop top

‘K2 zoekt K3’: Hanne en Marthe krijgen unieke rol met Golden Ticket


K2 zoekt K3 Hanne Marthe Golden Tickets
© VTM

Tijdens de eerste aflevering van K2 zoekt K3 op VTM kregen we meteen zestien kandidaten te zien die allemaal hoopten om Klaasje op te volgen als lid van de populaire meidengroep. De grote vraag tijdens het programma was echter waar Hanne en Marthe waren. Op het einde van K2 zoekt K3 kregen we het antwoord … met een extra verrassing erbij!

Naast de luisterbox met Natalia en Samantha, de kijkbox met Ingeborg en Gordon en de publieksjury maakten we zaterdagavond op het einde van de eerste aflevering van K2 zoekt K3 ook kennis met de gouden box. Daarin Hanne en Marthe als extra juryleden alles van heel nabij gevolgd te hebben.

K2 zoekt mee

Ook de komende afleveringen zullen de twee overgebleven leden van K3 alle audities van daaruit volgen. Ook hebben ze de kans om onterechte afvallers op te vissen en met een Golden Ticket rechtstreeks door te sturen naar de studioshows. Hoe Hanne en Marthe de audities beleven, kan je iedere week na de aflevering bekijken bij K2 zoekt mee op VTM GO.

“We hebben alles super goed kunnen volgen, ook backstage hebben we meegekeken. We hebben echt álles van iedereen gezien. De komende weken hebben wij de mogelijkheid om een onterechte afvaller een tweede kans te geven. En niet zomaar een tweede kans”, verduidelijkte Hanne.

Rechtstreeks naar studioshows

“De kandidaat die wij oppikken gaat meteen door naar de studioshows”, vulde Marthe aan. “We vonden het ontzettend leuk dat we in deze eerste show ook jongens hebben zien voorbijkomen. Veel mensen vragen ons of we dat wel zien zitten en dan denk ik: ‘Als je vandaag hebt gekeken: tuurlijk!’”

Ondanks die mooie woorden besloten Hanne en Marthe om deze week hun Golden Ticket nog niet te gebruiken. Pieter, Ziggy en Quinty vallen dus genadeloos af.

Lees ook: K3 stelt eerste shows voor met nieuwe samenstelling: optredens vanaf maart; ticketverkoop juist begonnen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…