Left Right
scrollTop top

K3 stelt eerste shows voor met nieuwe samenstelling: optredens vanaf maart; ticketverkoop juist begonnen


K3 Show Kom erbij
© Studio 100

De zoektocht naar het nieuwste lid van K3 is volop aan de gang, maar toch heeft de groep aan een nieuwe concertreeks aangekondigd. Begin maart is K3 – in zijn nieuwe samenstelling – zes keer te zien in Hasselt, in april volgen zes optredens in Gent en in mei staat K3 op het podium in Oostende en Antwerpen.

Meer dan zeven maanden nadat Klaasje aankondigde K3 te zullen verlaten, is de zoektocht naar haar vervanger of vervangster eindelijk echt begonnen. Na maanden audities en meer dan 22.000 inschrijvingen konden we afgelopen zaterdag de eerste kandidaten aan het werk zien tijdens K2 zoekt K3 op VTM.

Voor de overgebleven deelnemers is het de komende weken dus spannend afwachten of zij binnenkort naast Hanne en Marthe op het podium staan. Eens hij, zij of die gekozen is, zal er alvast meteen druk aan de slag moeten gegaan worden. Studio 100 maakte namelijk zojuist bekend wanneer K3 in zijn nieuwe samenstelling voor het eerst een show zal geven en dat is al op 5 maart 2022.

Kom Erbij!

Op die dag start de vernieuwde K3 een concerttour met de naam Kom Erbij!. In totaal staan er al maar liefst 21 shows gepland. Kom Erbij! start op 5 en 6 maart 2022 in het Trixxo Theater in Hasselt met telkens drie shows per dag. Op 2 en 3 april trekt K3 dan naar het Capitole in Gent voor ook een weekend met dagelijks drie shows. Op zaterdag 21 mei treedt de groep drie keer op in Kursaal Oostende om een week later zowel zaterdag als zondag drie shows te hebben in de Stadsshouwburg in Antwerpen. Voor al deze optredens zijn nog tickets te koop via de website van Studio 100.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…