Left Right
scrollTop top

‘K2 zoekt K3’ krijgt startdatum en eerste beelden


K2 zoekt K3
© VTM

Binnenkort gaan Marthe en Hanne op zoek naar een nieuw derde lid van K3. Ondertussen gebeurt dat al traditioneel via een televisieshow. VTM loste vandaag de releasedatum van K2 zoekt K3 en deelde daarbij ook al de eerste beelden.

Op zaterdag 11 september start de zoektocht naar een nieuw K3’tje op VTM. Daarbij is de grote vraag natuurlijk: Wordt het een meisje … of niet? In tegenstelling tot de vorige editie van K2 zoekt K3 en K3 zoekt K3 waren de inschrijvingen deze keer niet beperkt tot vrouwen, maar was iedereen welkom om een poging te doen om het derde K3’tje te worden.

K2 zoekt K3

Al meteen toen Klaasje bekendmaakte dat ze afscheid zou nemen van K3 werd duidelijk dat haar vervanger opnieuw gezocht zal worden in een televisieformat. De audities daarvoor gingen onmiddellijk van start. En deze keer kon iedereen zich inschrijven. De inschrijvingen waren dus niet beperkt tot enkel vrouwen, maar ook wie zich als man of non-binair identificeert maakte kans op een plekje in K3.

Uit de eerste beelden van K2 zoekt K3 blijkt alvast dat niet enkel meisjes het tot in de auditieronde voor publiek schopten. Daarom stellen Hanne en Marthe ook al meteen de vraag: “Wordt het een meisje … of niet?” In de beelden is ook al meteen te zien hoe de jury opgesplitst zal zitten. De helft zal de kandidaten enkel te zien krijgen, de andere helft krijgt ze enkel te horen.

Bekijk hier de eerste beelden van K2 zoekt K3:

VTM deelde ook al een filmpje op TikTok waarin je al enkele van de kandidaten aan het werk kan zien:

@vtm_be

HET AFTELLEN KAN BEGINNEN! 🙌 De zoektocht naar het nieuwe K3’tje start zaterdag 11 september bij VTM. 👀 #vtmk2zoektk3 #vtm

♬ K2 zoekt K3 – VTM

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…