‘K2 zoekt K3’ haalt vanavond Cosimo terug naar de studio

K2 zoekt K3 is vanavond toe aan z’n tweede liveshow. Daarbij zal er een bekend gezicht in het publiek te vinden zijn. Niemand minder dan Cosimo, aka ieders favoriete jurylid uit K3 zoekt K3 komt namelijk naar de show. Wij vragen ons alvast af of hij deze keer stil zal kunnen blijven zitten.

Tijdens de audities van K2 zoekt K3 waren er dit jaar drie jury’s. Je had de kijkjury, de luisterjury en de publieksjury. Maar in 2015, bij K3 zoekt K3 ging het om vier jury’s, naast de vakjury. Die jury’s bestonden toen uit mama’s, papa’s, grootouders en kinderen. En het bekendste jurylid van toen keert nu terug naar K2 zoekt K3.

Cosimo

Wie K3 zoekt K3 gezien heeft in 2015 kent ongetwijfeld Cosimo nog. Hij maakte toen deel uit van de kinderjury waar hij met z’n eindeloze enthousiasme de harten van televisiekijkend België en Nederland veroverde. Cosimo toonde zich als een superfan van K3 en kon zowat elke choreo van de groep meedansen.

Ondertussen is Cosimo ook zes jaar ouder geworden. Maar is nog steeds een fan van K3. Zo liet VTM weten dat hij vanavond te zien zal zijn in de tweede studioshow van K2 zoekt K3. Die studioshow staat volledig in het teken van musicals en films van K3. Wil je weten welke nummers er vanavond gebracht worden, dan kan je hier een overzicht vinden.

Bekijk hier de post van VTM op Instagram:

K2 zoekt K3 is elke zaterdag om 19.55 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...