‘K2 zoekt K3’: Hanne en Marthe leggen kandidaten het vuur aan de schenen met test over lyrics

Zaterdag is het bij K2 zoekt K3 al tijd voor de halve finale. Daarin zullen we de kandidaten voor het eerst aan het werk zien als een trio met Hanne en Marthe. Als voorbereiding voor hun eerste optreden samen polste K2 al eens hoe het zit met de kennis van de songtesten.

Binnen iets meer dan een week weten we wie de opvolger of opvolgster wordt van Klaasje in K3. Daarbij zijn er op dit moment nog zes kandidaten in de running in K2 zoekt K3. Amy, Celester, Diede, Julia, Luca en Remi werden nog eens flink op de rooster gelegd door hun mogelijke toekomstige collega’s Hanne en Marthe.

Songteksten

Het nieuwe lid van K3 zal in sneltempo alle teksten van K3 onder de knie moeten krijgen want de sinterklaasshow staat al bijna meteen op het programma. Kandidaten die de teksten nu al kennen, hebben dus zeker en vast een streepje voor. Daarom onderworpen Hanne en Marthe de zes overblijvers aan een korte test. Daarbij krijgen we dus ook voor de allereerste keer te horen hoe de stem van de kandidaten klinkt in combinatie met die van Hanne en Marthe.

Sommige deelnemers hebben er vertrouwen in en kennen de teksten ook duidelijk volledig vanbuiten. Voor anderen zorgt de stress van het moment zelfs voor een kleine blackout. Luca maakt zo zelfs gewoon zijn eigen tekst. Wie overtuigt volgens jullie het meeste in deze test?

Bekijk hier de video’s:

De halve finale van K2 zoekt K3 is op zaterdag 20 november 2021 om 19.55 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...