‘K2 zoekt K3’: dit zijn de 4 finalisten

Na een wekenlange zoektocht blijven er nog vier kandidaten over om Klaasje op te volgen als lid van K3. De halve finale van K2 zoekt K3 bleek het einde voor de twee overgebleven mannen in het programma, Remi en Luca. Amy, Celester, Diede en Julia zijn op die manier de vier finalisten die volgende week strijden voor dat felbegeerde plaatsje naast Hanne en Marthe.

Toen Klaasje begin februari bekendmaakte dat ze K3 zou verlaten, kwam Studio 100 meteen met een verrassing. Er zou opnieuw via een televisieprogramma naar een vervanger gezocht worden en voor het eerst ooit hoefde dat niet per se een vrouw te zijn. Uiteindelijk schreven zich meer dan 22.000 m/v/x in, maar in de grote finale op zaterdag 27 november zal het toch gaan tussen vier vrouwen.

Optreden met Hanne en Marthe

De zes overgebleven kandidaten mochten in de halve finale van K2 zoekt K3 voor het eerst aan de zijde van Hanne en Marthe zingen. Zo konden de juryleden Gert, Natalia, Ingeborg, Gordon, Samantha én de publieksjury zien hoe de eventuele nieuwe samenstelling van K3 er in zijn geheel zou uitzien.

Meerdere van die samenstellingen konden op complimenten rekenen van de jury. Zo leek Gert Verhulst vooral onder de indruk van Celester. “Dit zag eruit als een hele mooie K3”, zei hij na afloop van hun versie van Het Gaat Beter Als Je Danst. Samantha leek dan weer vooral overtuigd van Julia, terwijl Ingeborg complimenten over had voor Diede. “De hele combinatie: ik begin het meer en meer te zien”, was haar commentaar. Gordon tot slot had mooie woorden voor Amy: “Jij hebt het perfecte plaatje”.

Remi en Luca naar huis

Voor de mannen Remi en Luca hadden de juryleden minder lovende woorden. Met hen zagen ze het plaatje niet kloppen. De publieksjury bleek hen daarin te volgen waardoor zij beiden naast een stoel grepen. De jury was wel overtuigd van Celester, maar het publiek was minder enthousiast, waardoor ook zij naast een stoel viel. Julia, Amy en Diede waren zo rechtstreeks geplaatst voor de finale en Celester voegde zich met het allerlaatste Golden Ticket bij dat drietal.

Bron: VTM

De grote live finale van K2 zoekt K3 is op zaterdag 27 november 2021 vanaf 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...