‘De Verhulstjes’: Familie neemt zondag afscheid van hond Marcel

Het vierde seizoen van De Verhulstjes zit er zondag alweer op. Maar de laatste aflevering belooft ook meteen de meest emotionele te worden van het seizoen. We krijgen namelijk te zien hoe de familie Verhulst moet afscheid nemen van hun trouwe hond Marcel.

Het kan misschien wel lijken alsof het huidige seizoen van De Verhulstjes nog maar pas begonnen is, maar – ondanks heel wat extra beelden – zit het er zondag al op. Dan krijgen we namelijk de seizoensfinale te zien. En wie vorige aflevering heeft gezien, weet al dat het een droevige seizoensfinale wordt. In “Volgende keer in De Verhulstjes” kon je namelijk al zien dat de dood van hond Marcel zal getoond worden.

Marcel

Samson mag dan wel het eeuwige leven hebben, bij echte honden is dat jammer genoeg niet het geval. In de eerste twee seizoenen van De Verhulstjes kregen we te zien hoe de gezondheid van de Marcel, een van de twee Bouviers des Flandres van de familie, al enige tijd een probleem is. In het derde seizoen ging het er zelfs even heel slecht mee.

Marcel herstelde toen echter en kreeg nog heel wat mooie momenten bij Gert en Ellen. Maar op 4 oktober 2022 – nota bene op Werelddierendag – stierf Marcel dan toch. De Bouvier had daardoor een operatie ondergaan en even in het ziekenhuis moeten blijven. Dat mocht echter niet baten. “Het was op”, horen we Gert zeggen in een preview op de aflevering van zondag. “Hij heeft gevochten als een beer. Ik ben superfier op hem”, vult Ellen aan.

Bekijk hier het fragment in De Verhulstjes:

De Verhulstjes is iedere zondag om 20.55 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...